Destinația de vis pe care Dinu Maxer a ales-o pentru vacanță. Unde a plecat cu noua iubită: “Marea e caldă”

Dinu Maxer a plecat în vacanță cu noua iubită

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează un cuplu de puțin timp, dar relația lor pare să devină din ce în ce mai serioasă. La început, ei au preferat să fie reținuți, dar acum nu se mai ascund. Mai mult decât atât, au plecat și într-o vacanță împreună. Iată ce destinație de vis au ales. Artistul a publicat câteva imagini de acolo!

Dinu Maxer, în vacanță cu noua iubită. Imagini incredibile postate pe internet de artist

După divorțul dureros de Deea, Dinu Maxer a încercat să-și refacă viața alături de o tânără brunetă, însă relația nu a mers. Cu toate astea, artistul nu s-a descurajat și a continuat să creadă în iubirea.

În prezent, Dinu Maxer trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Magdalena Chihaia, o actriță ce pare să-l fi cucerit iremediabil. Acesta a plecat în vacanță de curând pentru a petrece timp cu iubita sa, dar și cu cei doi copii pe care-i are împreună cu Deea Maxer, Andreas și Maysa.

Artistul a ales ca destinație Mamaia și s-a fotografiat cu cei doi micuți, dar în mesajul pe care l-a scris în dreptul imaginilor postate a ținut să menționeze că acolo este prezentă și noua sa cucerire.

”O zi de plajă ca la carte… în sfârșit marea e caldă… am stat o oră în mare cu Andreas…ne-am jucat în nisip cu Maysa și cu Magda, am mâncat porumb fiert…am stat pe nisip…ca pe vremuri!

Apropo…am găsit un petec de nisip în deșertul din Mamaia, care este o tocătură presată de scoici (nici o legătură cu nisipul cu care se mândrea stațiunea acum câțiva ani!)”, este mesajul publicat de Dinu Maxer, pe rețelele sociale.

Citește și A înșelat-o sau nu Dinu Maxer pe Deea în 17 ani de relație? „Știi ce îmi zic prietenii?”. Mărturisiri surprinzătoare VIDEO EXCLUSIV!

Dinu Maxer si copiii lui
Dinu Maxer si copiii lui

Cine este Magdalena Chihaia

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au încercat să-și ascundă relația și au reușit să facă acest lucru, însă pentru puțin timp. După ce au început să apară imagini cu ei împreună prin presă, actrița s-a văzut nevoită să recunoască povestea de iubire.

”Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru”, a recunoscut Magdalena Chihaia.

Dar cine este, de fapt, noua parteneră de viață a lui Dinu Maxer? Ei bine, Magdalena Chihaia are 37 de ani și este dansatoare, coregrafă și profesoară de dans.

De asemenea, ea este și actriță, având un contract semnat cu Teatru Elisabeta din Capitală, unde iubita lui Dinu Maxer joacă în diferite spectacole. Pe plan personal, Magdalena Chihaia a avut parte de un mariaj eșuat în trecut, la fel ca și noul său partener.

Citește și Cine este Magdalena Chihaia, noua iubită a lui Dinu Maxer. Au confirmat că trăiesc o poveste de dragoste!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *