Detalii tulburătoare despre moartea lui Aaron Carter, fratele lui Nick Carter, de la Backstreet Boys. Avea doar 34 de ani

Aaron Carter a fost găsit mort în baia casei sale

Scris de: Daoud Andra

06 Nov. 2022

Detalii tulburătoare despre moartea lui Aaron Carter, fratele lui Nick Carter, de la Backstreet Boys. Avea doar 34 de ani

Artistul Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la doar 34 de ani. Potrivit presei din SUA, el a fost găsit fără viață în locuința sa din California. Deși inițial poliția nu a confirmat identitatea celui găsit decedat, în cele din urmă s-a aflat că este vorba despre Aaron Carter.

Primele detalii despre moartea lui Aaron Carter

Sâmbătă dimineața, poliția din Lancaster, California, a fost chemată la reședința lui Aaron Carter. Oamenii legii au transmis că au găsit o persoană decedacă în casă, însă nu au confirmat inițial că ar fi vorba despre fratele lui Nick Carter. Poliția a ajuns la domiciliul artistului la ora locală 11:00, după un apel la 911. Persoana care a cerut ajutor a spus că „un bărbat s-a înecat în cadă”.

Polițiștii l-au găsit pe Aaron Carter decedat, în baia casei sale, potrivit publicației tabloide TMZ. Decesul artistului a fost confirmat ulterior și de către echipa acestuia, care a transmis:

„Este un moment foarte greu. Încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat și care a fost cauza decesului. Suntem la fel de îndurerați ca toată lumea și sperăm că fanii își vor îndrepta gândurile și rugăciunile către familia sa.

Ancheta urmează să stabilească cum a murit artistul în vârstă de 34 de ani.

Detalii tulburatoare despre moartea lui Aaron Carter
Aaron și Nick Carter

Aaron Carter a compus primul album la vârsta de 9 ani

Talentul muzical era trăsătură de familie pentru frații Carter. În timp ce Nick, fratele cel mare, a devenit cunoscut în cadrul trupei Backstreet Boys, fratele său a debutat când era doar un copil. Aaron Carter cânta de la 7 ani, iar la vârsta de 9 ani a compus primul album. A cunoscut faima în anii ’90, la fel ca fratele său. Atunci, Aaron a lansat patru albume, însă cel mai mare succes l-a avut cu materialele „Aaron’s Party” și „LØVË”.

Citește și: Decizia celor de la Șatra Benz, după moartea lui Nosfe. Ce se va întâmpla cu piesele compuse de el: „N-a mai apucat să vadă asta!”

De-a lungul timpului, Aaron s-a luptat cu dependența de droguri și a fost internat în centre de reabilitate. A avut și probleme cu legea, iar în urmă cu aproape 10 ani pierduse mare parte din avere. În 2013, a depus o petiție de faliment, având datorii de milioane de dolari.

Aaron Carter s-a născut la 7 decembrie 1987 și era unul dintre cei cinci copii ai familie. Aaron avea o soră geamănă, pe nume Angel, și încă două surori și un frate, pe Nick de la Backstreet Boys. Părinții lor au divorțat în 2003 și fiecare dintre ei și-a refăcut viața. Frații Carter au fost protagoniștii unui reality-show care s-a intitulat House of Carters și care a început să fie difuzat din 2006.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.