Decizia celor de la Șatra Benz, după moartea lui Nosfe. Ce se va întâmpla cu piesele compuse de el: „N-a mai apucat să vadă asta!”

Lu-K Beats: „Și-a dat viața la propriu pentru muzică”

Scris de: Daoud Andra

20 Oct. 2022

Decizia celor de la Șatra Benz, după moartea lui Nosfe. Ce se va întâmpla cu piesele compuse de el: „N-a mai apucat să vadă asta!”

Moartea lui Nosfe a venit ca un trăznet atât pentru cei care l-au cunoscut, cât și pentru cei care îi ascultau muzica. Artistul s-a stins subit, la 37 de ani, înainte să apuce să mai lanseze melodiile la care lucrase în ultimul timp. Ce decizie au luat foștii lui colegi de trupă, de la Șatra Benz, în legătură cu melodiile compuse de el.

Decizia luată de Șatra Benz, după moartea lui Nosfe

Nosfe a lăsat în urma sa multă durere, dar și proiecte muzicale pe care nu a mai apucat să le ducă la bun sfârșit. Artistul a petrecut mult timp în studio anul acesta și a lucrat la melodii pe care urma să le includă pe un nou album. Nu a mai apucat să le lanseze, dar o vor face colegii lui de la Șatra Benz. Lu-K Beats a anunțat ce se va întâmpla cu toată muzica pe care Nosfe a compus-o înainte să moară.

Potrivit lui Lu-K, Nosfe a lucrat la aproape 200 de piese anul acesta. Urma să facă o selecție și să includă o parte din ele pe noul lui album, însă nu a mai apucat. Ceilalți membri ai trupei au decis să îi îndeplinească ultimul vis lui Nosfe și să lanseze albumul la care acesta lucra.

„Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Nosfe în ultimul an a fost să scoată muzică nouă și mai ales noul album la care lucra. Îi promiteam că în curând, dar hai să avem din ce să alegem și uite așa a ajuns la aproape 200 de piese nelansate. Vreau să mă țin de promisiune și să fac lucrurile astea să se întâmple. Mi-aș fi dorit ca toată atenția asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum, dar poate măcar acum o să îl ascultați cu atenție și o să îi apreciați adevăratul potențial.”, a transmis Lu-K Beats, pe Instagram.

Decizia celor de la Șatra Benz, după moartea lui Nosfe. Ce se va întâmpla cu piese compuse de el. N-a mai apucat să vadă asta
Mesajul lui Lu-K Beats cu privire la muzica lui Nosfe

„Și-a dat viața la propriu pentru muzică”

Lu-K Beats a specificat că transmite acest mesaj pentru că nu vrea să vadă informații false. El a mai transmis că și-ar dori ca muzica lui Nosfe să ajungă la cât mai multă lume, mai ales acum, când artistul nu mai este printre noi. Toate încasările obținute din vânzarea albumului vor merge către soția și fetița artistului.

„Am spus toate acestea public deoarece nu vreau să văd story-uri sau știri false cum că cineva ar profita de cele întâmplate doar pentru vizualizări. Și-a dat viața la propriu pentru muzică și voi trebuie să auziți ce simțea și ce avea de spus. Toate încăsarile pe orice ține de el se vor duce către Mady și Iris. Haideți să îi arătăm că apreciem cine a fost și ce a făcut pentru fiecare dintre noi”, a mai scris Lu-K Beats.

Nosfe a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în locuința sa. La câteva ore după ce avusese concert alături de Șatra Benz, artistul a început să se simtă rău și a leșinat. Soția lui a chemat salvarea, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Autopsia a arătat că Nosfe a murit în urma unui infarct.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.8 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *