Dezvăluirea surprinzătoare cu care a revenit Dinu Maxer, după ce a anunțat divorțul de Deea. „Preferăm să vă spunem adevărul”. Ce a ieșit acum la iveală

Dinu Maxer: „Ieri am semnat actele de divorț”

Scris de: Daoud Andra

30 Mar. 2023

Dezvăluirea surprinzătoare cu care a revenit Dinu Maxer, după ce a anunțat divorțul de Deea. „Preferăm să vă spunem adevărul”. Ce a ieșit acum la iveală

Dinu și Deea Maxer au anunțat că divorțează, în urmă cu două zile. La scurt timp au început să apară tot felul de speculații cu privire la motivul separării, inclusiv zvonuri legate de infidelitate. Dinu Maxer a decis să pună capăt presupunerilor și a revenit cu un mesaj pe subiect. Ce a dezvăluit bărbatul cu privire la divorțul de mama copiilor lui.

Dezvăluirea făcută de Dinu Maxer despre divorț

Deea și Dinu Maxer au luat pe toată lumea prin surprindere, în urmă cu câteva zile, când au anunțat că nu mai formează un cuplu. Cei doi au decis să se despartă după 18 ani de relație și 14 de căsnicie și au transmis că își doresc discreție. La scurt timp au început însă să circule tot felul de zvonuri cu privire la motivele separării. Au existat voci care au spus că Deea ar fi pus capăt relației, după ce în viața ei ar fi apărut un alt bărbat.

Citește și: De ce a părăsit Deea Maxer căminul conjugal. Ce s-a petrecut de fapt, după 18 ani de relație. Fanii au rămas uimiți

Dinu Maxer își apără fosta soție și spune că nu este vorba nici pe departe despre așa ceva. Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă, la notar, și s-au pus de acord cu privire la custodie și la împărțirea bunurilor. Dinu a avut o intervenție într-o emisiune TV, unde a declarat că el și fosta soție au custodie comună și că locuiesc foarte aproape unul de celălalt, pentru a se putea ocupa împreună de copiii lor, în vârstă de 11 și 3 ani.

„Ieri am semnat actele de divorț. Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit! Am divorțat la notar, am făcut și partajul. Nu a fost ușor în cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, au primat fidelitatea, sinceritatea și așa am fost până am depus actele de divorț. (…) Noi vom rămâne împreună tot timpul pentru că avem acești copii, ne despart doar câteva apartamente. Avem tutelă comună.”, a povestit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Citește și: Adevărul despre divorțul dintre Dinu și Deea Maxer. Motivul care a dus la despărțire, de fapt

Deea și Dinu Maxer s-au despărțit
Deea și Dinu Maxer s-au despărțit, după 18 ani de iubire

Ce a transmis Deea, în timp ce Dinu vorbea despre divorțul lor

Spusele lui Dinu Maxer au fost confirmate de fosta soție, chiar în timpul emisiunii. Cristi Brancu a primit un mesaj de la ea, în timp ce Dinu povestea despre motivele separării lor și l-a citit pe post.

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu. Să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență. Ne-am schimbat și am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili. Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalitate, planuri, putere de iubire și implicare.

Am fost piloți pe rând. Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că avem capacitatea și maturitatea de a continua cu o prietenie prin care să ne putem crește copiii cât vom putea de frumos, după acest divorț”, a scris Deea Maxer în mesaj.

Citește și: Deea și Dinu Maxer s-au despărțit. Mesajul total neașteptat transmis de artistă: „Dumnezeu știe drumul fiecăruia”

Cu puțin timp înainte de a apărea în emisiunea lui Cristi Brancu, Dinu Maxer scria pe o rețea de socializare:

„Dragii mei, având în vedere că sunt prea multe păreri pe internet și că decât să ne puneți voi eticheta în ceea ce privește motivul despărții, preferăm să vă spunem adevărul.”

Nu mai locuiesc împreună de câteva luni

Deși abia în urmă cu câteva zile au anunțat separarea, se pare că cei doi nu mai locuiesc în același apartament de ceva timp. În cadrul aceleiași intervenții, Dinu Maxer a declarat că Deea s-a mutat într-un alt apartament, împreună cu fiica lor, în urmă cu 4 luni. Băiatul în vârstă de 11 ani al celor doi a ales să locuiască cu tatăl lui.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Dinu și Deea au în continuare o relație apropiată, de dragul copiilor. Nu mai stau sub același acoperiș, însă acum sunt vecini. Deea și-a cumpărat un apartament în același bloc în care locuia împreună cu soțul ei și cu copiii. Acum, artista stă cu fetița lor la câteva uși distanță de fostul soț și de băiatul lor.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *