Pus la zid de fostul socru, Dinu Maxer iese la atac. Ce a putut să spună despre tatăl Deei Maxer: “Un mare șoc”

De la ce a pornit scandalul.
Pus la zid de fostul socru, Dinu Maxer iese la atac. Ce a putut să spună despre tatăl Deei Maxer: “Un mare șoc”

Dinu Maxer iese la atac după ce a fost pus la zid de fostul socru. Artistul nu s-ar fi aștepata niciodată ca tatăl Deei Maxer să îl critice în mod public, mai ales că în urmă cu doar câteva zile se întâlniseră și și-au strâns mâna. Iată ce răspuns i-a dat fostul socru, după ce artistul l-a sunat să îi ceară socoteală.

Pus la zid de fostul socru, Dinu Maxer iese la atac. Ce i-a transmis artistul tatălui Deei

La aproape un an de la divorțul dintre Dinu și Deea Maxer, atmosfera pare să excaladeze din nou. Se pare că familia artistei nu a fost întru totul de acord cu relația dintre ea și fostul ei soț, iar acum au ieșit la iveală detalii surprinzătoare.

Citește și: Magdalena Chihaia este dezamăgită. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Dinu Maxer: “În 15 ani nu am mai pățit asta”

Zilele trecute, într-un comentariu pe rețelele de socializare, fostul socru al cântărețului și-a catalogat fostul ginere drept ”fițos”. Totodată, Romeo, tatăl Deei, a ținut să își felicite fiica pentru că a scăpat de ”chinul vieții ei”.

Cântărețului de la Axxa nu i-au picat deloc bine vorele fostului său socru, așa că a reacționat. Artistul susține că nu se aștepta ca părinții Deei să aibă o asemenea părere despre el, și a rămas cu atât mai surprins de reacția lui Romeo, cu cât în weekend-ul care a trecut cei doi s-au întâlnit pentru a-i lăsa acestuia în grijă copiii, pe Andreas și pe Maysa.

”Pentru mine pot să spun că a fost un mare șoc. Nu aș fi vrut să comentez, pentru că a trecut suficient timp de la divorț și fiecare dintre noi e angrenat în altă relație.

Sâmbătă dimineața, eu am mers și le-am lăsat copii! Culmea, eu credeam că am o relație foarte bună cu ei.

Puțin deplasat cuvântul ăsta, să spui despre mine că sunt domnul Fitze, pentru că eu chiar nu sunt fițos! Mie lumea îmi zice că sunt diferit pe stradă, la televizor par mai îngâmfat.

Repet, sâmbătă i-am dus copiii și am dat noroc cu el. Mi-a spus ”La mulți ani” și că e o fană de a ta din Petrila, care a făcut comentarii răutăcioase la adresa Deei.

El a crezut că eu complotez cu ea. Dar, de la ataca pe cineva, până la a mă ataca pe mine, e cam mult”, a spus Dinu Maxer, la Antena Stars.

Artistul a avut întotdeauna o relație mai rece cu foștii socri, așa cum chiar el a dezvăluit, dar nu s-a așteptat la un asemenea gest din partea tatălui Deei. Dinu spune că a discutat cu Romeo după ce mesajul său a apărut în presă, iar băbatul i-ar fi spus că postarea lui a fost făcută ”la nervi”.

Citește și: A înșelat-o sau nu Dinu Maxer pe Deea în 17 ani de relație? „Știi ce îmi zic prietenii?”. Mărturisiri surprinzătoare VIDEO EXCLUSIV

Romeo, tatal Deei Maxer
Romeo, tatal Deei Maxer

Mai mult, potrivit cântărețului, inclusiv fosta lui s-ar fi dezis de vorbele tatălui său.

„Am avut o relație cordială cu socrii, mai rece așa. Ce să zic?! Nu am băut niciodată cu el. Socrii nu s-au băgat în despărțirea noastră.

Eu sunt acum într-o fază de acceptare, nu am nici o problemă cu Deea. Nu i-am spus vreodată copilului, lui Andreas, să nu se ducă la Deea.

I-am trimis un mesaj fostului socru și mi-a trimis un răspuns cum că nu a fost cu intenție, că a făcut comentariul la nervi, a zis: ”am scăpat-o și eu la nervi, m-am săturat ca Deea să fie luată la rost”. Dar m-a deranjat că nu au șters mesajul de pe Internet.

Deea s-a dezis de orice comentariu al tatălui ei de pe net. Ea chiar mi-a cerut acum 6 luni să șterg comentariile răutăcioase despre divorț de pe net pentru că o deranjau”, a mai spus cântărețul.

Dinu Maxer, tranșant în scandalul cu fostul socru: ”Atât am de zis”

Deși l-au deranjat cuvintele fostului socru, Dinu spune că nu îi poată pică acestuia și crede că în scurt timp vor reveni la sentimente mai bune.

Citește și: Cu ce a ajuns să se ocupe Deea Maxer, la câteva luni de la divorțul de Dinu Maxer. A făcut o schimbare majoră în carieră: “Sunt agent VIP”

”Nu vreau să se înțeleagă greșit. Nu e atât de rău între noi, acum câteva zile ne-am salutat. El și-a cerut scuze, asta e, probabil în două săptămâni vom fi ok.

Nu-i port pică fostului socru pentru ceea ce s-a întâmplat. În fond și la urma urmei, în relația dintre noi primează copiii și liniștea lor! Atât mai am de zis!”, a declarat Dinu Maxer, potrivit Click!

De unde a pornit scandalul dintre Dinu Maxer și fostul socru

Zilele trecute, Romeo a intrat în dialog cu o fană a fostului său ginere pe rețelele de socializare. Se pare că tatăl Deei a fost enervat la culme de femeie, de vreme ce acesta a i-a răspuns cu un comentariu acid: ”Află, stimată doamnă, că încă nu este singură pe lume doamna Maxer, chiar dacă a scăpat de chinul vieții ei și al nostru (Dl. fitze Maxer). Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă”.

Fana cu pricina nu s-a abținut și a mai lăsat un comentariu ironic la adresa noului partener al Deei Maxer, Robert Drilea.

”Doamne ajută cu mecanicul auto!”, a spus aceasta.

Tatăl Deei Maxer a replicat din nou: ”Este dealer auto”.

Deea și Dinu Maxer au anunțat divorțul în martie 2023. La vremea respectivă, cei doi foști parteneri s-au rezumat doar la a explica faptul că ajunseseră în punctul în care nu se mai regăseau unul în brațele celuilalt.

Citește și: Cine este Magdalena Chihaia, noua iubită a lui Dinu Maxer. Au confirmat că trăiesc o poveste de dragoste

Între timp, amândoi și-au căutat iubirea în brațele altor parteneri: Deea s-a cuplat cu Robert Drilea, iar Dinu cu coregrafa Magdalena Chihaia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscop 30 Aprilie 2024. Balanțele sunt foarte preocupate de câștigul financiar, Scorpionii trebuie uite trecutul...
Horoscop Zilnic Marți 30 Aprilie 2024. Întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit,...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *