Dezvăluiri uimitoare despre Toni Iuruc. A înșelat, chiar dacă era căsătorit

Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori înainte de căsnicia cu Simona Halep
Dezvăluiri uimitoare despre Toni Iuruc. A înșelat, chiar dacă era căsătorit

Ies la iveală detalii neașteptate despre Toni Iuruc, bărbatul cu care Simona Halep a fost căsătorită aproape un an. Afaceristul nu a fost dintotdeauna “bărbat de casă”, așa cum a fost văzut în ultimele luni. Acesta s-a alat în trecut într-un adevărat triunghi amoros.

Dezvăluiri uimitoare despre Toni Iuruc. A înșelat și a fost înșelat

Simona Halep și toni Iuruc s-au căsătorit în vara anului 2021, atunci când au făcut doar cununia civilă. Ceremonia religioasă era programată în toamna anului 2022, dar cei doi au decis să pună punct căsniciei.

Toni Iuruc a mai fost căsătorit. Alina a fost prima lui soție, de care s-a despărțit pentru a se căsători cu Liana. Cea din urmă l-ar fi înșelat și chiar în aceeași perioadă a rămas însărcinată. Nu se știe nici acum dacă Toni este tatăl copilului. Potrivit spynews.ro, în timp ce era căsătorit cu Liana, Toni Iuruc avea și el o amantă. În aceeași perioadă a cunoscut-o și pe Simona Halep.

Imediat Toni Iuruc s-ar fi decis să renunțe atât la Liana cât și la amantă pentru a începe o relație serioasă cu Simona Halep.

Pactul secret dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc aveau un pact cu privire la copii. Oamenii știu că celebra sportivă își dorește trei copii, iar împreună cu cel cu care a fost căsătorită aproape un an luase decizia să-și îndeplinească visul în anul 2024.

Sportiva își dorește să obțină o medalie extrem de importantă. Simona Halep vrea să facă performanță la Olimpiada din 2024, la Paris, dorindu-și să câștige medalia de aur, apoi să se retragă. Acesta era planul, iar după Jocurile Olimpice să se retragă și să se ocupe 100% de familia ei pentru a-și putea crește copiii.

„Știu sigur că își dorește copii. Ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria. Ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia. (…) Probabil că o să-și ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că așa și-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3”, a spus pentru fanatik.ro Emanoil Savin, în urmă cu un an, la scurt timp după căsătoria dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial pe data de 8 septembrie 2022. Aceștia s-au prezentat la un cabinet notarial din nordul Bucureștiului. Ambii s-au prezentat cu o atitudine degajată și au ieșit din cabinetul notarului la fel de pozitivi.

6.9 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.