Diana Enache, despre prima întâlnire dintre iubitul ei și părinții săi: “L-au cunoscut la ziua mamei mele”. Ce spune despre schimbarea numelui după căsătorie VIDEO EXCLUSIV

Ce i se întâmplă Dianei Enache de fiecare dată când merge la un spectacol alături de tatăl ei

Diana Enache are o relație foarte bună cu părinții săi. Fiica lui Adrian Enache ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu a avut emoții în momentul în care l-a adus pe iubitul său în sânul familiei. De asemenea, superba artistă ne-a povestit ce i s-a întâmplat anul acesta, în momentele în care îl însoțea pe tatăl ei la spectacole. Se pare că fanii au confundat-o pe aceasta de numeroase ori.

Diana Enache: “A fost natural, cum sunt și eu”

Diana Enache nu și-a făcut mari probleme în momentul în care iubitul ei i-a cunoscut pe părinții săi. Vedeta ne-a mărturisit că mama ei, Corina, dar și tatăl ei, Adrian, nu sunt genul de oameni care să pună foarte multe întrebări atunci când li se prezintă partenerul fiicei lor:

“Nu mi-am făcut probleme, ai mei sunt foarte prietenoși, nu sunt scorțoși. Nu sunt genul care pun întrebări: “Ia să vedem CV-ul, ce faci?”. Țin cont, ca orice părinte, să îți fie ție bine, copilului lor. Dar nu am stat cu stres, am fost foarte naturală. L-au cunoscut la ziua mamei mele, a venit cu un buchet imens de flori. I-am zis: “Să iei niște flori!” (râde). Glumesc. A fost natural, cum sunt și eu. Eu sunt foarte naturală, poate câteodată sunt prea naturală. Cred că în ziua de azi mai rar găsim oameni naturali. Toți sunt de fațadă și cam atât.”

“Nu știu dacă mi-aș schimba numele”

În plus, Diana Enache susține că nu contează faptul că poartă un nume de familie care a făcut istorie pe scena românească, ci, mai degrabă, cum este ca om. Vedeta nu știe dacă și-ar schimba numele după căsătorie:

“Știa, da, dar nu l-a influențat (n.r. știa cine e). Cine sunt eu ca om, că mâine, dacă mă mărit, nu mă mai cheamă Enache, deci contează ce rămâne, ce e în interiorul tău. Nu știu dacă mi-aș schimba numele. Probabil o să mă cheme și Enache, dar și cum mă va chema ulterior. Nu știu.”

Ce îi făceau românii când mergea la spectacole alături de Adrian Enache

Diana și Adrian Enache au o relație specială de tată și fiică, care se poate observa și pe scenă, cei doi fiind extrem de talentați. Cu toate acestea, mulți români au confundat-o cu soția artistului, stârnind amuzamentul celor doi:

“Știi ce se mai întâmplă în ultima perioadă? Chiar m-am supărat vara aceasta, când am fost la Teatrele de Vară prin toate stațiunile. Când ajungeam, oamenii se îmbulzeau, se bucurau, voiau să facem poze. Ziceau: “Vai, domnule Enache, ați venit cu soția!”. Și eu am auzit acest lucru o dată, de două ori, de trei. Zic: “Ia să ne gândim, ceva este în neregulă! Ori ești tu prea tânăr, ori sunt eu prea bătrână!”. Ne amuzăm tot timpul pe treaba aceasta.  Poate sunt admiratori, dar dacă suntem într-o relație nu ne uităm stânga dreapta, că suntem Scorpioni. Deci, aviz, stați cuminți acolo că nu. Când sunt singură, vă zic eu. Acum nu sunt. Da, ziceau: “Ați venit cu soția! Ce bine arată soția!”. Zic: “Eee, soție la 25 de ani, hai că totuși!”.”

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *