Diana Munteanu, apariție de infarct pe plajă. A renunțat la haine și s-a fotografiat cu formele la vedere

Vedeta și-a etalat trupul sculptat pe plajă

Diana Munteanu are 44 de ani, însă arată ca la 20! Vedeta nu ratează ocazia să se filmeze sau fotografieze provocator, spre deliciul fanilor din mediul online. Cele mai recente ipostaze cu trupul său bronzat de soare au încins imaginația multor bărbați.

Diana Munteanu arată spectaculos în costum de baie

Potrivit imaginilor postate de fosta soție a antrenorului Claudiu Niculescu, aceasta se află în vacanță, de unde își încântă comunitatea de urmăritori cu poze deocheate.

De câteva zile, prezentatoarea TV se filmează în timp ce se relaxează pe plajă într-un costum de baie minuscul. Diana Munteanu se bucură de soarele arzător și briza mării, așa că era păcat să nu urce pozele pe rețelele sociale. Așa cum era de așteptat, fanii au asaltat-o cu aprecieri și comentarii.

Deoarece blondina nu are probleme cu kilogramele în plus sau celulita, își permite să poarte orice tip de haine. Chiar zilele acestea, Diana Munteanu s-a filmat în costum de baie minuscul care i-a lăsat la vedere silueta perfectă. Ce-i drept, vedeta ține diete și face sport regulat. corpul este extrem de tonifiat.

Câte kilograme are vedeta

„Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa. La 1,71 de metri, am 53,5 kilograme, ceea ce, în orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală”, a povestit vedeta.

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricții în ceea ce privește mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viață. Și nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!”, a mai dezvăluit Diana Munteanu.

Citește și Imaginea cu care Inna face furori pe internet. Artista a renunțat la haine și a pozat provocator

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *