Diana Sar, despre prima ei scenă de amor într-un film: „M-a provocat mult” EXCLUSIV

Consideră că este nevoie de un psiholog, pe platourile de filmare: ”Nu este nimeni care să te ajute”
Diana Sar, despre prima ei scenă de amor într-un film: M-a provocat mult EXCLUSIV

Rolul din serialul „VLAD” (PRO TV) i-a adus celebritatea, iar pictorialele au scos-o și mai mult în evidență. Actrița Diana Sar a realizat mai multe ședințe foto îmbrăcată sumar, însă ne-a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că cel mai nou rol, din filmul „Dosarul 613”, a provocat-o cel mai tare. Tânăra a povestit cât de greu i-a fost la prima ei scenă amoroasă.

„Am fost în Germania și urmează să mai plec”

Diana Sar se numără printre acei tineri actori români cu o apariție fresh, cu o atitudine dezinvoltă și lipsită de inhibiții. Pe cât este de dezinhibată atunci când vine vorba de ședințele foto, pe atât este de timidă pe platourile de filmare. Pe Diana am întâlnit-o la evenimentul Alexandrei Stan, într-un club din Capitală, după o perioadă în care a fost mai mereu pe drumuri.

„Am fost în Germania și urmează să mai plec. Sunt cumva un du-te-vino, dar acum cumva stau mai mult în România. Acolo aveam proiecte pe partea de modelling. Urmează să mai plec, zilele acestea, dar tot vin în România pentru că am proiecte aici”, ne-a povestit Diana.

În momentul de față va rămâne mai mult timp pe meleagurile mioritice deoarece este implicată într-un nou proiect artistic, de această dată într-un lungmetraj.

„Joc în continuare în spectacolul de la Teatrul Național, „Noii infractori” și din 13 mai apare și filmul „Dosarul 631” în cinema. S-au ridicat restricțiile și vă aștept la cinema. În film o să joc o femeie puternică, îmi place foarte mult pentru că știe ce vrea, comunică, are iubit și îi spune când nu îi convine ceva, vrea să schimbe anumite lucruri, când se îndoiește de ceea ce face el și are mare grijă de cariera ei.  Deci este o femeie mult mai puternică decât celelalte femei și fete pe care le-am jucat eu”, a declarat Sar pentru EGO.ro.

„Eram un pic emoționată de faptul că trebuie să mimez”

Noul film în care Diana Sar are un rol important este „Dosarul 631”, un lungmetraj inspirat dintr-un fapt real, care prezintă investigația jurnalistică a unui reporter TV pentru presupusele „închisori zburătoare”, americane din România. Printr-un concurs de împrejurări, urmărind un misterios Dosar 631, Dinu ( interpretat de Iosif Paștina, partenerul din film al Dianei) descoperă o scurgere de informații dintr-o bază NATO din România.

„Îmi place, m-a provocat mult. Dar ce m-a provocat foarte tare este și o scenă de amor, prima mea scenă de amor. Are nuditate cât să poată fi dată la cinema, dar pot să spun că a fost destul de grea secvența.

De fapt, nu neapărat grea, dar eu aveam mari emoții pentru că era prima oară. Din fericire, am avut parte de o echipă care m-a făcut să mă simt bine și de partenerul meu, Iosif Paștina, care m-a făcut să mă simt foarte bine și nu a fost niciun moment groaznic, dar eram un pic emoționată de faptul că trebuie să mimez acolo. Nu știu, parcă e diferit în momentul când ești actriță, față de scena aia cumva”, a mai declarat Diana Sar pentru EGO.ro despre cel mai recent rol.

Diana Sar
Diana Sar

Ar vrea ca la filmări să fie și un specialist, pentru sfaturi

Deși s-a descurcat exemplar, cel puțin asta se vede din trailer-ul filmului, actrița ne-a mărturisit că i-ar fi plăcut ca pentru astfel de scene să existe măcar un specialist care să le dea câteva sfaturi sau indicații.

„Cred că mi-ar plăcea ca în anumite momente să fie un psiholog acolo la filmări care să te ajute, să te încurajeze, dar de data asta a fost bine. Bine cred că acum mi-a fost un pic mai greu pentru că a fost pentru prima dată. Dar nu e nimeni ca să vină să te ajute la filmări. Ești tu cu „bagajul” tău, cu regizorul și partenerul sau partenera”.

”Am filmat și la morgă, am o secvență în serialul VLAD”

Diana este de părere că prezența unui psiholog pe platourile de filmare este un detaliu de luat în seamă de regizori, căci sunt multe secvențe în care actorii ar avea nevoie de suport. Cum a fost spre exemplu și cea din serialul „VLAD”, difuzat de Pro TV, în care personajul ei a „ieșit” din film din camera mortuară.

„Am filmat și la morgă. Am o secvență în serialul „VLAD” care a fost filmată la morga din spital. Atunci a fost mai dificil pentru că eram machiată și mă plimbam prin spital căutând morga și vedeam pacienții care se speriau cumva. Încercam să le explic că sunt bine, doar filmez ceva. Îți dai seama cum arătam acolo toată albă, mov la față”, ne-a mai povestit amuzată actrița.

Diana Sar
Diana Sar

Nu a fost victima bullying-ului din industria cinematografică: ”Eu sunt ca un arici”

Cu toate că este una dintre cele mai sexy actrițe de la noi, Diana ne-a mărturisit că, din fericire, a lucrat doar cu profesioniști, care au apreciat-o pentru talentul ei, nu doar pentru aspectul fizic, astfel că nu a experimentat niciun fel de bullying sau hărțuire sexuală pe platourile de filmare.

„Spre norocul meu nu am avut parte, nici în școală, nici ulterior. Nu mi s-a întâmplat niciodată asta. Nici măcar în meseria de model, căci și acolo se spun foarte multe lucruri. Chiar mă gândeam că eu sunt foarte norocoasă că nu am trecut prin niciun fel de agresiune, niciun fel de insinuări de a mă scoate în oraș sau ceva. Nu mi s-a întâmplat, dar, într-adevăr, cred că și pentru faptul că eu sunt ca un „arici”, nu știu dacă te poți apropia de mine mai mult decât profesional. Am avut norocul să nu dau de oameni dintre aceia care totuși să încerce”, a mai declarat Diana Sar pentru EGO.ro.

7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.