Diferența între micropigmentare și microblading. Tot ce trebuie să știi despre aceste proceduri de stilizare a sprâncenelor

Dacă vrei sprâncene mai frumoase, poți opta pentru două tratamente estetice care îți vor garanta un rezultat satisfăcător.
Diferența între micropigmentare și microblading. Tot ce trebuie să știi despre aceste proceduri de stilizare a sprâncenelor

Machiajul permanent sau semipermanent devine din ce în ce mai la modă. De aceea, sunt multe persoane care apelează la ultima tehnologie, cum ar fi micropigmentarea şi microbladingul. Tot ce trebuie să știi este cum să faci diferența între micropigmentare și microblading. Iată tot ce trebuie să știi despre aceste proceduri de stilizare a sprâncenelor.

Micropigmentarea este folosită din ce în ce mai mult, alături de microblading. Iată mai jos toate informațiile de care aveți nevoie despre fiecare dintre proceduri:

Ce este microbladingul sprâncenelor

Microbladingul sprâncenelor este una dintre procedurile estetice care oferă posibilitatea de a avea sprâncene perfecte, grație tehnicii numite „păr cu păr”. Această tehnică vă permite să schimbați culoarea, forma și numărul de fire de păr din sprâncene.

Această procedură este conceput pentru clienții care au nevoie să își mărească volumul sprâncenelor în cel mai natural mod posibil. Dacă vă potriviți acestui profil, este timpul să-l evaluați. Astfel că microbladingul este perfect dacă ai sprâncene rare, suferi de căderea părului în zonă etc. Vei putea scoate în evidență cele mai naturale și perfecte sprâncene, potrivit esdiario.com.

Ce este micropigmentarea sprâncenelor

Micropigmentarea este o procedură în care pigmenții sunt implantați la nivel superficial pentru a da culoare și formă diferitelor zone care au nevoie de ea. Cele mai frecvente sunt de obicei ochii, buzele, sprâncenele și pieptul.

Diferența între microblading și micropigmentare

Diferența dintre microblading și micropigmentare este foarte clară. Micropigmentarea este considerată o tehnică de machiaj permanent, iar microbladingul este o tehnică de machiaj semipermanent. Primul pas pentru a efectua un tratament de micropigmentare este efectuarea așa-numitului test de alergie, pentru a confirma că puteți efectua procedura estetică.

Diferența între micropigmentare și microblading. Care este cea mai lungă tehnică de machiaj permanent?

O altă diferență între microblading și micropigmentare este rezistența în timp. Micropigmentarea poate dura până la doi sau trei ani, iar microbladingul durează de obicei un an sau un an și jumătate. Asta înseamnă mai puțin decât machiajul permanent tradițional.

Diferența între micropigmentare și microblading. Ce tehnică să alegi

Ambele tratamente estetice nu sunt recomandate persoanelor care au diabet, care iau medicamente anticoagulante, alergice, cu istoric de cheloizi si femeilor însărcinate.

Care este diferența de preț dintre micropigmentare și microblading?

Micropigmentarea și microbladingul sunt proceduri similare, deși au rezultate diferite. Veți observa această diferență și în tarife. Unele tratamente de micropigmentare sunt de obicei în jur de 150 de euro. Depinde însă și de centrul de înfrumusețare unde decizi să faci această procedură, de materialul folosit, dacă include sau nu recenzii etc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *