Diferența reală de vârstă dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Câți ani îi despart, de fapt. Doar apropiații au știut asta

Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani

Scris de: Daoud Andra

27 Mar. 2024

Petre Roman și Silvia Chifiriuc formează un cuplu de mai bine de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit după ce fostul premier a divorțat de regretata Mioara Roman și au întemeiat o nouă familie. Fostul politician și artista de muzică ușoară au împreună un băiat, însă puțini știu ce diferență de vârstă este între ei.

Cu câți ani este mai mare Petre Roman decât Silvia Chifiriuc

Relația dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc nu a fost văzută cu ochi buni la început. Au existat multe voci care au învinovățit-o pe artistă de eșecul mariajului dintre Petre Roman și prima sa soție, Mioara. În ciuda zvonurilor care au circulat și a diferențelor dintre ei, cei doi sunt în continuare împreună și își cresc băiatul, pe Petrus.

Petre Roman și mama fiului lui s-au căsătorit în anul 2009, la doi ani după ce fostul premier a divorțat de Mioara. Între Petre Roman și actuala lui soție este o diferență de vârstă de 26 de ani, însă acest lucru nu a stat în calea fericirii lor. Petre Roman are în prezent 77 de ani, în timp ce soția sa are 51 de ani. Silvia Chifiriuc este cu doar 4 ani mai în vârstă decât Oana, fiica lui Petre Roman din prima căsnicie.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Silvia Chifiriuc, la 51 de ani. Actuala soție a lui Petre Roman a trecut recent printr-o operație

Imposibil de recunoscut! Cum arăta Silvia Chifiriuc în tinerețe. Imagini de colecție cu soția lui Petre Roman când poza provocator
Silvia Chifiriuc și Petre Roman, în ziua nunții

Silvia Chifiriuc, despre relația cu Petre Roman

Linșajul mediatic de care a avut parte Silvia Chifiriuc, atunci când s-a aflat despre relația dintre ea și Petre Roman, nu a fost o surpriză pentru solistă. Aceasta a declarat, la un moment dat, că fostul premier a avertizat-o cu privire la scandalul care se va isca atunci când își vor face publică relația, însă a fost alături de ea în fiecare clipă.

”Eu am trăit o viață foarte frumoasă, cu toți prietenii mei, cu toți partenerii mei de viață. Am lăsat totul curat în urmă, frumos. Când m-am mutat în București și ne-am îndrăgostit, această mare iubire de care eu am avut parte, am tras linie foarte elegant, ca să nu aibă el (n.r. Petre Roman) de suferit. În sensul să nu vină cineva să spună: Uite, Silvia, trebuie să-mi dea cutare lucru. Dimpotrivă, eu am fost generoasă. Am lăsat de la mine să fie bine.

Citește și: La asta nu se aștepta nimeni! Ce a putut să dezvăluie abia acum Silvia despre Petre Roman: “Sunt până la moarte”

Am fost țintă, dar asta nu mai contează acum. El m-a avertizat. M-a pregătit. Aveam suportul lui. Mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine. Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic! Relația noastră a fost foarte bine sudată de la început. Ceea ce mi-a dat Dumnezeu este al meu și duc mai departe și pentru fiul meu, Petrus, și pentru mine ca om”, a spus Silvia Chifiriuc, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
4.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *