Din ce a ajuns să câștige Smiley bani mulți. Afacerile care îi aduc lunar sume uriașe

Câți bani câștigă Smiley lunar, de fapt? Se numără printre cei mai bogați artiști.
Din ce a ajuns să câștige Smiley bani mulți. Afacerile care îi aduc lunar sume uriașe

Smiley a demonstrat că este nu doar un artist extrem de talentat, ci și un antreprenor iscusit, capabil să câștige sume importante de bani din afaceri. După unii, ar fi cel mai bogat artist din România în prezent. Iată din ce a ajuns să câștige Smiley bani mulți.

Din ce a ajuns să câștige Smiley bani mulți

Nu se știe cu siguranță dacă Smiley este sau nu cel mai bogat artist din România, dar în mod cert se numără printre cei mai înstăriți.

Cântărețul, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, deține una dintre cele mai importante case de discuri din industria muzicală românescă: Ha Ha Ha Production SRL.

Citește și: Anunțul făcut de Smiley în drum spre Poliție: “N-o să vă vină să credeți”. Ce a pățit soțul Ginei Pistol

A înființat firma în 2006, iar de la an la an a crescut, ajungând ca la nivelul anului 2022 să aibă încasări de aproape 1,2 milioane de lei lunar. Veniturile totale au ajuns la 14,2 milioane de lei la finalul anului, scrie economica.net.

Smiley deține 70% din companie, în timp ce părinții artistului și fratele său dețin câte 10%. Profitul net al anului 2022 a fost de 917.600 de lei. Asta înseamnă că Smiley a obținut peste 642.000 de lei, aproximativ 130.000 de euro.

La sfârșitul anului 2022, Ha Ha Ha Production SRL avea 12 angajați, peste 2,6 milioane de lei în casă și la bănci, în timp ce datoriile au fost de puțin peste un milion de lei.

De asemenea și din zona de entertainment, acesta obține sume considerabile. De la Românii au Talent primește 150.000 de euro pe sezon, în timp ce prezența sa ca antrenor în show-ul Vocea României îi aduce în conturi nu mai puțin de 60.000 pe sezon.

Totodată, din contractele de imagine câștigă în fiecare lună circa 60.000 de euro. Cel mai important dintre ele este cel cu Lays.

Dar asta nu e tot! Smiley a devenit de ceva vreme și antreprenor în domeniul imobiliar, având mai multe investiții în acest sector de activitate. Și de aici ar câștiga sume uriașe, care îi rotunjesc bine venitul total.

Smley și-a luat familia și a plecat în America

Smiley Gina Pistol și micuța Josephine petrec o binemeritată vacanță la început de an. Destinația aleasă de cuplu este Statele Unite ale Americii. Mai exact, familia Maria locuiește de ceva vreme în Los Angeles, acolo unde a închiriat o casă.

Citește și: Gina Pistol, schimbare majoră de look. Soția lui Smiley s-a tuns scurt, cum arată acum FOTO

Cei trei vor petrece o perioadă peste Ocean, urmând să se întoarcă în România cu bateriile încărcate și pregătiți pentru un an plin de succese.

”Ce faceți măi simpaticilor? Sau mai bine bună seara. Cât e acasă? Cred că e 8 seara. Doamne, cât de bine este la soare! Ieri a plouat toată ziua aici. Cred că ați văzut din Daily Tok-ul lui Andrei (n.r. Smiley) că suntem în America, în Los Angeles, și mai avem de stat aici, cred că vreo 3 săptămâni. Și am lipsit de pe Instagram pentru că na…cu casa, cu copilul, ne-am și plimbat puțin pe aici”, le-a spus Gina Pistol fanilor ei pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *