Din ce este făcută de fapt omleta de la Mcdonald’s. Vei fi surprins

Cum e pregătită și cum ajunge de fapt în restaurantele Mcdonald’s
Din ce este făcută de fapt omleta de la Mcdonald’s. Vei fi surprins

McDonald’s este unul dintre cele mai populare lanțuri de fast-food din lume, atât de mult încât și-a extins meniul la mai mult decât la burgeri. Dar v-ați întrebat vreodată dacă ouăle lor conțin de fapt acest ingredient? Iată care este trucul lui McDonald pentru a face omletă.

Din ce este făcută omleta de la Mcdonald’s?

De câteva decenii, McDonald’s și-a extins meniul, iar astăzi oferă și micul dejun, unde se remarcă sandvișurile cu ouă și omletă cu șuncă sau clătite. Cu toate acestea, având în vedere trecutul acestui lanț de fast-food, o întrebare frecventă este cum se prepară aceste feluri de mâncare și, mai ales… chiar folosesc ouă?

Cum se prepară omleta la McDonald’s?

Social media ne permite să pătrundem în locuri până acum „inaccesibile”, inclusiv în bucătăriile restaurantelor. Așa se face că, pe TikTok, utilizatori au arătat cum sunt făcute ouăle McDonald’s și ingredientul deosebit pe care îl folosesc.

În videoclipuri, un cadru dreptunghiular din aluminiu este așezat pe o plită pentru a împiedica amestecul să se împrăștie. După aceea, adaugă un lichid galben turnat dintr-un recipient. După câteva minute, când ouăle încep să se facă, acestea sunt mutate cu ajutorul unei palete speciale, asemănătoare unui pieptene. În acest fel, se obține omleta, fără bucăți de coajă de ou sau bucăți mari de albuș sau gălbenuș.

În cele din urmă, pentru omleta care se pune în unele sandvișuri, se folosesc forme circulare din aluminiu în care se sparge un ou proaspăt. În acest fel, ele dau impresia că au în ele ouă adevărate, scrie cocinadelirante.com.

Din ce este făcută omleta de la Mcdonald’s? Sunt ouăle adevărate?

Văzând ouă amestecate cu un lichid gălbui sau pătrate înghețate, puteți avea suspiciuni că n-ar fi ouă adevărate. Cu toate acestea, departe de ceea ce spune imaginația ta, ele sunt, doar că vin în prezentări diferite. Acest lucru este confirmat de McDonald’s pe site-ul lor oficial. În cazul omletelor, acestea sunt ouă lichide care vin gata de utilizare, dar cum rămâne cu omleta?

Acest produs interesant nu este altceva decât un preparat din ouă lichide care sunt fierte și congelate pentru a ușura munca și care trebuie doar încălzite cu unt.

Este oul lichid sigur pentru consum?

Deși poate părea ciudat pentru unii, ouăle lichide sunt un produs care se găsește pe piață de mulți ani, mai ales în țări precum Statele Unite, și sunt folosite în multe restaurante. Din fericire, acestea sunt, în general, reglementate și sigure pentru consum.

6.6 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.