Din ce face bani fiul lui Ștefan Bănică Jr. Radu a dat lovitura cu afacerea pe care și-a deschis-o în Capitală

Radu Ștefan Bănică este antreprenor la 20 de ani
Din ce face bani fiul lui Ștefan Bănică Jr. Radu a dat lovitura cu afacerea pe care și-a deschis-o în Capitală

Radu Ștefan Bănică este antreprenor de la vârsta de 20 de ani. Fiul celebrului artist are propria cafenea în centrul Bucureștiului, care se bucură de mare succes. Pragul locației este trecut zilnic de foarte mulți clienți.

Din ce face bani fiul lui Ștefan Bănică Jr

Fiul lui Ștefan Bănică Jr a deschis în urmă cu cinci luni o cafenea și afacerea merge ca pe roate. Radu se implică foarte mult în tot ceea ce ține de afacere, astfel că mai tot timpul la cafeneaua sa sunt mulți clienți. Potrivit click.ro, la orele de vârf mesele sunt pline atât în interior, cât și afară.

Cafeneaua lui Radu Ștefan Bănică are program de la 8:00 la 19:00 în cursul săptămânii, iar în weekend de la 9:00 la 19:00. De asemenea, acolo se poate servi micul dejun. Imaginile din sursa citată arată cât de mult muncește fiul lui Ștefan Bănică Jr pentru ca afacerea sa să crească.

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-au împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu Ștefan Bănica în ziua deschiderii cafenelei, pe rețelele de socializare. Alături de el la deschidere a fost și sora lui vitregă, Violeta.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, student la UNATC

Radu Ștefan Bănică este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. Pe lângă studii, fiul lui Ștefan Bănică Jr are și diferite contracte cu branduri din industria fashion.

„Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, așa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize. Cine vrea să mă urmărească, poate să-mi dea follow pe Instagram sau subscribe pe YouTube”, spunea Radu anul trecut.

Mama lui Radu Ștefan Bănică, alături de el: “Este un adevărat stâlp în tot ceea ce fac”

Radu Ștefan Bănică spune că mama lui reprezintă un adevărat sprijin în tot ceea ce își dorește să facă. Ea îi este alături în permanență.

„Sprijinul moral este de la mama mea. Este un adevărat stâlp în tot ceea ce fac, mai ales la cafenea. Mama a fost aici de la început, de când am intrat și eu. Am construit împreună. Tata a spus că este interesant, că este un concept frumos”, a declarat Radu Ștefan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *