Din ce pensie a ajuns să trăiască Irinel Columbeanu. Suma pe care o primește lunar în cont

Fostul milionar în euro a ajuns la azil
Din ce pensie a ajuns să trăiască Irinel Columbeanu. Suma pe care o primește lunar în cont

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a ajuns să locuiască într-un azil de bătrâni din Ghermănești, acolo unde și-a trăit și tatăl lui, Ion Columbeanu, ultimii ani din viață. Beneficiază de toate condițiile, însă fostul afacerist are o pensie mică în comparație cu cheltuielile mari de la azil.

Irinel Columbeanu abia dacă are bani să-și plătească azilul

De mai bine de două săptămâni, Irinel Columbeanu s-a mutat la azilul de bătrâni unde a fost internat și tatăl lui, dar și creatoarea de modă Zina Dumitrescu. Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că decizia i-a aparținut în totalitate, iar acum este liniștit.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a precizat acesta.

Fostul milionar de la Izvorani are mai multe probleme de sănătate și a suferit deja două AVC-uri.

„Irinel este matinal, la ora 7.00 este deja treaz. Îi place să asculte Imnul României, la TVR sau la radio, este un adevărat patriot. La masă nu e foarte pretențios, dar a refuzat strugurii cu sâmburi, a spus că mănâncă doar struguri fără sâmburi. Meniul este sănătos, făcut de un medic nutriționist, avizat și ștampilat, e foarte verificat. El socializează cu ceilalți pacienți, este prietenos, s-a adaptat repede, mai ales că azilul este, de fapt, o vilă, cu o grădină tare frumoasă. Cu siguranță, îi amintește de vila lui de la Izvorani”, a declarat directorul centrului de bătrâni.

Citește și: Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Fostul afacerist s-a mutat recent: ”Irina și Monica m-au sunat”

Din ce pensie a ajuns să trăiască Irinel Columbeanu. Este ajutat de prieteni

După o viață trăită în lux și opulență, Irinel Columbeanu a ajuns acum să aibă o pensie mică, care nu acoperă toate cheltuielile azilului în care este cazat. Directorul centrului a dezvăluit că prietenii îl ajută cu bani.

„Cazarea la acest azil costă între 4.500 și 8.000 de lei, în funcție de necesitățile pacienților. Irinel Columbeanu are o pensie cu mult mai mică de 4.500 de lei, nu este zero la venituri, momentan nu acoperă cheltuielile, dar îi mai sar în ajutor prietenii”, au declarat surse din anturajul lui Irinel Columbeanu, pentru Playtech.ro. 

Citește și: De ce a ajuns Irinel Columbeanu într-un azil de bătrâni. Motivul este dureros. Ce se întâmplă de fapt cu el

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
7.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *