Dinu Maxer rupe tăcerea despre viața lui amoroasă: „Sunt un bărbat asumat”. Ce declarații a făcut despre Cătălin Măruță, după ce fosta soție a fost în emisiunea lui VIDEO EXCLUSIV

"Ne-a dat replica și mie, și lui Mădălin Ionescu!"

Deea Maxer a participat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre fostul partener, Dinu, la rubrica „Sosurile picante”. Artistul ne-a făcut o serie de mărturisiri, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre ce s-a întâmplat în show-ul partenerului Andrei, susținând că nu este singurul care s-a supărat pe cunoscutul prezentator de televiziune.

Dinu Maxer, adevărul despre viața amoroasă. Ce relație are de fapt cu Magdalena Chihaia

De asemenea, Dinu Maxer a lămurit zvonurile cu privire la o nouă relație amoroasă. Acesta a punctat că are doar o legătură de afaceri cu Magdalena Chihaia, iar în viața lui nu se află, momentan, o persoană specială. Acesta este singur:

„Voi aveți dreptul să spuneți, eu am dreptul să vă spun că nu. Am fost cu Magdalena Chihaia în Dubai, a fost o călătorie de afaceri, ca să zic așa. O să devenim ambasadorii unui festival de salsa din Dubai, care o să se desfășoare anul viitor. Am intrat destul de serios în lumea salsa din România. Pe data de 2 iulie, sunt în Vama Veche, la un super festival de Salsa, unde o să cânt alături de Fabian Sanchez. O să filmăm și pentru viitorul nostru videoclip. Apoi, pe data de 5, o să fim la Miss Plaja, un concurs pe care îl prezint de 15 ani, unde o să filmăm partea a doua a videoclipului. Mă vezi aici cu cineva? Nu! Sunt singur. Sunt un bărbat asumat, am zis mereu. Cum a fost cu Ada, eram cu ea, m-au prins paparazzi și am ieșit și am zis: „Da, așa s-a întâmplat!”. Când s-a terminat relația, am zis. Dacă o să fie cineva în viața mea, o să apară fără niciun fel de problemă.”

Citește și Dinu Maxer a dezvăluit adevărul motiv pentru care el și Deea au divorțat, după 18 ani. Ce putea să facă în timpul căsniciei, acum a recunoscut

„Toți care sunt în combinație cu mine, se agață ei de imaginea mea”

Atunci când vine vorba despre dezvăluirile făcute de către Deea Maxer la „Sosurile iuți”, Dinu susține că jocul poate să devină manipulator. Artistul, prezent la Unica Party, s-a simțit deranjat de ce a spus Cătălin Măruță despre el, ulterior. Mai mult, Dinu Maxer l-a amintit și pe Mădălin Ionescu, explicând că prezentatorul i-a dat replica atât lui, cât și partenerului Cristinei Șișcanu:

„Cu Cătălin am avut o dispută prietenească fiindcă ne cunoaștem din ’99, am debutat împreună ca prezentatori la TVR2. Lângă noi erau Mădălin Ionescu și Alexandra Dinu. Iată, ne-a dat replica și mie, și lui Mădălin, adică colegilor din TVR2. Eu mi-am exprimat părerea, susținută și de psihologi, că acel joc poate deveni manipulator. În consecință, nu consider că atacurile au fost făcute în mod voluntar. De aici a ieșit o întreagă nebunie, știrea cu Cătălin a fost numărul 3 în România. De ce să fiu supărat? El își face treaba lui, eu îmi fac treaba mea, eu am dreptul să mă apăr, el are dreptul să atace. Nu a fost OK că a apărut și a zis: „Dinu face orice să apară în ziare!”. Era momentul în care eu am fost deja de 2 ori numărul 1 în România, ca știre, peste politic și sport. Am spus: „Cătălin, cred că de data asta e invers! Nu cred că eu mă agăț de tine, tu te agăți de mine!”. I-am și trimis screenshot-uri, lunile trecute de 2 ori prime time, sunt numărul 1 în căutări pe google. Nu cred că mă poate acuza cineva că mă agăț de imaginea lui. Toți care sunt în combinație cu mine, se agață ei de imaginea mea, iertați lipsa de modestie.”

„E un joc manipulator!”

Mai mult, Dinu Maxer susține că nu este singurul care s-a supărat pe Cătălin Măruță:

„E un joc manipulator. Nu am zis-o singur! A zis-o și Cătălin Măruță, a zis-o și Alex Velea, nu știam! Au zis colegii din presă: „S-au mai supărat pe Cătălin Măruță!”. Nu sunt singurul! Știi vorba aia, când doi zic că ești beat, ce trebuie să faci? Trebuie să te culci!”

Citește și Femeia care îl ceartă pe Cătălin Măruță aproape după fiecare emisiune de la PRO TV. Nu este Andra! ”Îmi dă mesaje și în timpul emisiunii!” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *