Divorț bombă în showbiz! S-au despărțit în mare secret. Au doi copii și zeci de milioane în conturi, legătura cu familia Măruță

Un nume celebru din showbizul românesc a băgat divorț de partenera lui de viață în mare secret. S-au despărțit în decembrie 2023, însă informația a ajuns în atenția presei abia acum. Aceștia au împreună doi copii și au decis să se separe după șapte ani de mariaj, din cauza unei greșeli comise de ea.

Și-au spus adio după 7 ani de mariaj

Bomba momentului în showbizul din România! Paszkany Arpad și Anamaria Feher, cunoscută în spațiul public drept Anne, s-au despărțit la finalul anului trecut. Cei doi și-au spus adio după aproape un deceniu în care au trăit împreună, având și doi copii.

Înainte de mariajul cu Anamaria Feher, fostul patron al CFR Cluj, Paszkany Arpad, a fost căsătorit cu Kinga. Aceasta din urmă a ales să se mute la Budapesta, motiv pentru care relația lor nu a funcționat. Din prima căsnicie, milionarul mai are doi copii.

Citește și Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre divorț. Ce anunț au făcut cei doi soți: “Viața este imprevizibilă”

Paszkany Arpad și Anamaria Feher nu mai formează un cuplu

Ulterior, bărbatul a cunoscut-o pe Anne, pentru care s-a mutat în Ungaria. Despre Anamaria Feher se știe că a fost dansatoarea Andrei Măruță și că este cu 20 de ani mai tânără decât Paszkany Arpad (52 de ani). De asemenea, Paszkany Arpad și Anamaria Feher sunt nașii de botez ai lui David Măruță. Tânăra i-a dăruit doi copii fostului patron al CFR Cluj, bărbatul având în total patru urmași.

După ce a întâlnit-o pe Anamaria Feher, Paszkany Arpad era convins că are lângă el femeia cu care să își petreacă restul vieții: „Dragostea la 40 de ani are acelaşi gust ca la 20. Ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am îndrăgostit… 99% consider că am găsit femeia perfectă, femeia potrivită, care îmi luminează viaţa. Succes am avut la toate naţiile şi la toate vârstele. Eu n-am alergat deloc după femei”.

Paszkany Arpad și Anamaria Feher și-au unit destinele în anul 2016. Mai târziu, milionarul ar fi fugit din România din cauza unor dosare DIICOT, mutându-se în Ungaria. În 2021, familia avea o avere de 25-30 milioane de euro.

Între timp, milionarul a decis să divorțeze și de a doua lui soție, după ce a aflat că Anne ar fi avut o aventură cu un instructor de ski din Elveția, scrie presa locală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *