Documentele secrete pe care le deţine Regina Elisabeta a II-a. Le ţine foarte bine ascunse

Regina Elisabeta a II-a deține anumite scrieri secrete, care nu pot fi accesate de nimeni.
Documentele secrete pe care le deţine Regina Elisabeta a II-a. Le ţine foarte bine ascunse

Documentele secrete pe care le deţine Regina Elisabeta a II-a sunt informații importante, care trebuie să stea deoparte de ochii tuturor. Viața reginei Elisabeta, una dintre cele mai longevive personalități publice din lume, stârnește curiozitatea oricui. Istoria sa amplă reprezintă un subiect de mare interes, tocmai din cauză că viața familiei regale este încă învăluită în mister.

Foarte mulți și-ar dori să cunoască mai multe detalii despre Regina Elisabeta a II-a dar viața sa a rămas întotdeauna strictă. Deși pe Netflix ne-am putut bucura de un film documentar despre viața reginei, mai sunt incă multe altele de descoperit. Aceasta și-a dorit în schimb o viață privată și a încercat să păstreze protocoalele regale. Cu toate acestea, de când avea 15 ani, scrie în caiete în fiecare zi a vieții. De când s-a apucat să facă acest lucru, nimeni nu are voie să o deranjeze. Excepție ar face „cazuri de urgență națională, precum războiul nuclear”.

Potrivit analizei Vanity Fair, singurul care a avut vreodată autorizația de a arunca o privire asupra acestor scrieri a fost regretatul Duce de Edinburgh. Se spune că Regina Elisabeta face tot posibilul ca aceste documente să nu poată fi accesate de nimeni. Cu siguranță, scrierile ei conţin informaţii ce ar putea crea haos la Casa Regală.

Documentele secrete pe care le deţine Regina Elisabeta a II-a

De aceea, în fiecare dimineață ea cere ca hârtia absorbantă folosită cu o seară înainte să fie distrusă pentru ca nimeni să nu o poată descifra. În plus, ea este singura care are cheia seifului în care sunt păstrate caietele cu documentele secrete. Bineînțeles, marea întrebare este ce conțin acele caiete? După ea însăși, nimic interesant. Regina Elisabeta a II-a spune că pur și simplu povestește ziua ei. Cu toate acestea, nu vrea să arate nimănui scrierile sale.

Cu siguranță, deși acele documente nu au prea multă valoare literară, au o valoare istorică importantă. Sigur ar servi pentru multe proiecte despre viața sa. Mai presus de toate, pentru că Regina este în această lume de aproape un secol și prin viața ei au trecut cele mai influente personalități. În plus, în aceste nuvele se regăsesc, cu siguranță și cele mai importante momente ale familiei regale.

Printre acestea amintim momentele dinaintea morții ducelui de Edinburgh și, mergând înapoi în timp, așa-numiții „Ani ai Prinţesei Diana”. Este vorba de acea perioadă când Lady Di a fost căsătorită cu Prințul Charles. Potrivit Vanity Fair, se pare că regina Elisabeta și-a anunțat rudele că nu dorește ca acele caiete să fie făcute publice. Tot acel material istoric va sta în camera Arhivelor Palatului.

Află mai multe și despre obiceiurile regale pe care orice femeie ar trebuie să le respecte.

sursa foto: facebook/theroyalfamily.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *