Doina Teodoru și-a dat de gol iubitul. Ce face Cătălin Scărlătescu de fiecare dată când merg să mănânce în oraș: “Comentează peste tot” VIDEO EXCLUSIV

Unde pleacă cei doi în vacanță, de sărbători?

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se pregătesc să plece în vacanță după un an plin. Actrița ne-a vorbit despre planurile din perioada următoare, în exclusivitate pentru Ego.ro. De asemenea, vedeta a explicat ce face partenerul său, celebrul chef, de fiecare dată atunci când merge la un restaurant cu el.

Doina Teodoru, despre Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu o să plece pe 20 decembrie din România, iar prima locație este chiar Singapore. Actrița ne-a mărturisit că ea se ocupă de programul pentru vacanță:

“Vine vacanța și pentru noi într-un final! Pe 20 am ultima zi de filmare și după ce termin mă urc în mașină și mă urc direct la aeroport! Plecăm undeva la cald, așa ne-am hotărât. Nu știu ce o să facem exact! Plecăm din București și prima destinație este Singapore. Acolo o să ne întâlnim cu niște prieteni pe o insulă micuță.

De acolo nu știu ce facem, dar este OK, important este că suntem în vacanță, în rest nu mai contează! Dacă vreau să mai și facem ceva, să mai vedem ceva, eu trebuie să mă ocup, să organizez! Dar este OK, îi place această postură!”

Cum își fac bagajele, după America Express

În timp ce Doina Teodoru are un bagaj ușor, se pare că partenerul său preferă să plece cu mai multe lucruri în vacanță. Actrița ne-a explicat că și atunci când au participat la America Express a preferat să nu aibă numeroase obiecte:

“Bagajele mele sunt foarte sumare. Îmi iau foarte puține lucruri la mine de fiecare dată când plec, mai ales dacă mergem undeva la cald, acolo nu este nevoie de multe lucruri! Cătălin are bagajul cel mai greu. Își ia numeroase perechi de încălțăminte! De ce?

Îmi zice: “Lasă, să fie acolo!”. Eu am fost foarte organizată și în America Express, am avut puține lucruri la mine, am știut de ce am nevoie, nu mi-am luat lucruri în plus! Cătălin a înțeles asta după câteva stagii în America Express, că nu prea are nevoie de atât de multe lucruri!”

Citește și Doina Teodoru, prima reacție după plecarea lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite. “E bucătăria lor acolo” VIDEO EXCLUSIV

Ce face Cătălin Scărlătescu atunci când mănâncă în oraș

În același timp, actrița l-a dat de gol pe celebrul chef, explicând că, atunci când merg la diferite restaurante, acesta citește atent meniul și nu se abține dacă mâncarea nu este pe placul său:

“Comentează peste tot, chiar și aici, în București! Mie îmi place să experimentez. Dacă s-a deschis un restaurant mai inedit, zic: “Hai să mergem și noi să vedem cum e!”. Îmi spune: “Ia să văd și eu meniul! Pe bune, tu l-ai citit?”. Ce contează? Mergem și noi! L-am dus zilele trecute la un restaurant chinezesc, am făcut și un story pe Instagram.

Spunea: “Ce e asta? Ridiche murată? Tu vrei să mănânci așa ceva? Mănâncă, dragă, tu! Mănâncă! Păstrăm puțin ca să avem și la autopsie!”. Da, cu chiu, cu vai, reușesc să îl scot! În vacanțe ne place foarte mult să mâncăm de pe stradă, acolo vezi mâncarea adevărată! Mai mergem și în restaurante, dar ne place să măncâm ce mănâncă localnicii!”

Citește și Ce alimente nu consumă Doina Teodoru: „Am brusc această intoleranță”. Ce dezvăluie despre relația cu Cătălin Scărlătescu EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *