Doinița Oancea, dezvăluiri despre prima dragoste: „Îi mulțumesc pentru că a știut să mă iubească” EXCLUSIV

Iată cum este actrița, cu adevărat, în spatele cortinei, după filmări.
Doinița Oancea, dezvăluiri despre prima dragoste: „Îi mulțumesc pentru că a știut să mă iubească” EXCLUSIV

Doinița Oancea are o personalitate veselă și a reușit să intre în inimile românilor pentru totdeauna. Frumoasa actriță a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre momentele grele, modul în care privea relațiile în trecut, dar și despre prima poveste de dragoste pe care a trăit-o în adolescență.

Doinița Oancea s-a făcut remarcată încă de la primele apariții, fiind înzestrată cu mult talent și cu trăsături superbe. Vedeta ne-a povestit despre prima relație, explicând că nu a suferit din dragoste în adolescență. De asemenea, ea ne-a explicat ce defecte și calități are, dar și cum este ea, ca femeie, în spatele cortinei.

Reporter Ego.ro: Cum îți găsești timp pentru familie și pentru viața personală, când ai o carieră de succes?

Doinița Oancea: Îți găsești, dar e important cine e lângă tine, cum vede și e capabil să accepte zilele tale pline și să te susțină. Se pot mixa cu brio cumva! Dar repet: contează și persoana de lângă, dar și dacă tu ca persoană cu o carieră de succes știi să oferi atunci când ai timp!

Cum vedeai relațiile amoroase în trecut și cum le vezi acum?

Doinița Oancea: Cred că în trecut nu conștientizam faptul că ambii parteneri trebuie să depună efort. Chiar dacă se iubesc, trebuie să lucreze la relație, nu gândeam acest lucru în trecut, credeam că totul funcționează de la sine. Aceasta ar fi o diferență majoră între cum vedeam lucrurile în trecut și cum le văd acum. 

Se consideră o femeie sensibilă
Se consideră o femeie sensibilă

Totul despre povestea de dragoste trăită de Doinița Oancea în adolescență

Ai suferit în adolescență, din dragoste? Cum a fost prima ta relație?

Doinița Oancea: Surpriză, nu, nu am suferit! Cât despre cum a fost prima mea relație, pot să spun atât: frumoasă. Am fost norocoasă să am lângă mine un băiat care mi-a acordat toată atenția și iubirea pe care știa să o ofere la vârsta respectivă. Probabil de asta am crescut și am evoluat frumos și nu am traume în această zonă până în acest moment. Cu această ocazie, îi mulțumesc pentru că a știut să mă iubească. 

Care a fost cel mai dificil moment din viața ta și cum ai reușit să treci peste?

Doinița Oancea: Nu am un moment către care să mă îndrept, însă consider că există multe momente grele în viața oricui, important este să respirăm, să zâmbim și să mergem mai departe. Cele mai neplăcute momente au legătură cu despărțirile de oamenii pe care îi iubim și pleacă de pe acest pământ. 

Care este cel mai mare defect al actriței

Consideri că este mai greu să ai o relație atunci când ești o persoană publică?

Doinița Oancea: Nu am considerat acest lucru până acum, dar cred că da, cred că este mai greu. 

Unde te vezi în 10 ani?

Doinița Oancea: Niciodată nu îmi fac planuri pentru un viitor depărtat, las viața să meargă pe drumul său. Nu știu ce o să fie cu mine peste 10 ani, o să mai discutăm atunci și vedem unde am ajuns și ce s-a mai întâmplat între timp.

Care este cel mai mare defect al tău? Dar cea mai mare calitate?

Doinița Oancea: Am multe defecte, cred. În ultima vreme am început și să mă uit la anumite calități și să le percep ca defecte pentru că trăim într-o societate în care bunul simț, modestia, empatia, nu mai sunt calități, ci defecte. Sunt onestă, când iubesc o fac cu tot sufletul. În două cuvinte, sunt un om bun. 

Doiniței Oancea i-ar fi plăcut să lucreze în Poliție, SRI sau FBI, într-un birou de investigații

Dacă ar fi să o iei de la capăt, unde te-am găsi?

Doinița Oancea: În Poliție, SRI, FBI, într-un birou de investigații, cred că acolo. Am avut o pornire către zona aceasta. Îmi place să descopăr, să caut, să fac legături. Sau, dacă nu aș fi Doinița Oancea actrița, aș fi Doinița Oancea undeva în spate, pe partea de producție. Îmi place mult, descopăr asta făcând muncă de producție cu copiii de la școala mea. La finalul cursurilor, eu fac scurtmetraje cu fiecare grupă, deci mă implic foarte mult pe partea de producție.

Cine este Doinița în spatele cortinei?

Doinița Oancea: Doinița din spatele cortinei este o femeie normală, cu trăiri intense de tot felul, o femeie sensibilă, însă capabilă să treacă peste multe, o femeie care acordă sprijin oamenilor din viața ei. Prietenă, verișoară, nepoată, fiică etc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *