Doliu în showbizul american. Kailia Posey, din celebrul show Toddlers and Tiaras, a murit la doar 16 ani

Kailia Posey s-ar fi sinucis! Ultimele imagini cu tânăra cunoscută din show-ul Toddlers and Tiaras
Doliu în showbizul american. Kailia Posey, din celebrul show Toddlers and Tiaras, a murit la doar 16 ani

Este doliu în showbiz-ul american. Kailia Posey, din celebrul show Toddlers and Tiaras, a murit. Adolescenta avea 16 ani și a fost găsită fără suflare în mașină.

Kailia Posey era cunoscută încă de când era mic copil, atunci când a participat la show-ul Toddlers and Tiaras. Moartea sa i-a șocat pe toți oamenii care o cunoșteau. Cu toții o caracterizau ca fiind o fată mereu veselă și carismatică. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat cu ea.

Kailia Posey s-ar fi sinucis

Mama tinerei este extrem de afectată de tragicul eveniment. Aceasta le-a solicitat oamenilor să le acorde intimitate într-o perioadă atât de dificilă din viața lor, după ce Kailia Posey a murit.

“Nu am cuvinte sau gânduri. O fetiță frumoasă a dispărut. Vă rugăm să ne acordați intimitate în timp ce plângem pierderea Kailiei. Copilul meu pentru totdeauna”, a scris mama Kailiei Posey pe rețelele de socializare, potrivit tmz.com.

Chiar dacă în primă fază s-ar fi spus că a murit în accident de mașină, ulterior s-a aflat de sinucidere. Familia Kailiei ar fi confirmat această variantă, a sinuciderii.

“Deși era o adolescentă desăvârșită, cu un viitor strălucit în față, a luat decizia de a-și pune capăt vieții”, au spus apropiații familiei Kailiei Posey.

Tânăra abia împlinise vârsta de 16 ani pe data de 19 aprilie. În weekendul respectiv participase la balul de absolvire și intrarea la liceul, acolo unde urma să fie majoretă. După ce termina liceul, Kailia voia să studieze aviația și să devină pilot.

Kailia Posey, o mulțime de premii la concursurile de frumusețe

Kailia Posey fusese la o mulțime de concursuri de frumusețe și câștigase foarte multe premii. Apropiații ei sunt în stare de șoc și nu își explică gestul adolescentei.

“A câștigat nenumărate coroane și trofee după ce a mers la concursuri de frumusețe toată viața (…) Recent, a aleasă pentru a fi majoretă la liceul în toamna viitoare”, au mai spus apropiații fetei.

Pe data de 23 aprilie, Kailia Posey a postat ultimele fotografii cu ea pe rețelele de socializare. Le spunea urmăritorilor ei că se află într-o croazieră. Nimeni nu ar fi suspectat faptul că tânăra avea de gând să își pună capăt zilelor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de kailia (@kailiaposey)

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *