Doliu uriaș în lumea filmului! A murit un actor foarte cunoscut în urmă cu puțin timp, mulți români l-au admirat în seriale pe Terry Carter

Vezi despre cine este vorba!

O veste extrem de tristă a stârnit un val de emoție pe întregul mapamond, lumea filmului este în doliu. Celebrul actor Terry Carter, cunoscut pentru rolul său din serialul Battlestar Galactica, a încetat din viață în urmă cu puțin timp. Îndrăgitul star avea 95 de ani. Fanii au transmis numeroase mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale!

A murit actorul Terry Carter

Actorul american Terry Carter a murit în urmă cu puțin timp, la reședința sa din Los Angeles, la vârsta de 95 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de fiul său, Miguel Carter DeCoste, pentru New York Times.

Starul era cunoscut datorită rolului pe care l-a avut în serialul Battlestar Galactica. Însă, Terry Carter a jucat în și alte producții de succes.

Cine a fost Terry Carter

John Everett DeCoste, cunoscut sub numele de Terry Carter, s-a născut la New York City, în cartierul Brooklyn, la 16 decembrie 1928, din părinți de origine dominicană, argentiniană și afro-americană.

Terry Carter a fost primul actor de culoare care a fost titular într-un serial de comedie, notează cei de la The Sun. De asemenea, regretatul star a dat viață personajului Sugarman, soldatul din serialul The Phil Silvers Show. Producția a avut 92 de episoade și s-a difuzat în perioada 1955-1959.

Mai târziu, din 1965 și până în 1968, Terry Carter a fost primul prezentator de știri Black TV și critic de film pentru WBZ-TV Eyewitness News din Boston, Massachusetts.

Citește și Cum arată mormântul marelui actor Amza Pellea. Imaginea emoționantă postată de fiica lui, Oana Pellea: “Din iubire”!

Cariera lui Terry Carter

La finalul anilor ’50, Terry Carter a început să apară în diverse seriale populare. Starul a apărut, de asemenea, într-o serie de filme realizate pentru televiziune.

În 1979, actorul a fondat Consiliul pentru Imagini Pozitive, o organizație non-profit care contribuie la îmbunătățirea înțelegerii interculturale și interetnice prin intermediul comunicării audiovizuale.

Totodată, actorul a regizat documentare speciale pentru PBS, axate pe subiecte istorice și culturale. În 1988, Carter a produs și regizat un film nominalizat la Emmy. Producția a fost dedicată legendei muzicale Duke Ellington.

Citește și Actorul celebru care a recunoscut că și-a înșelat soția, în primul an de relație. Fanii au rămas fără cuvinte!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *