Dorian Popa a spus clar câți bani a cheltuit ca să viziteze SUA. Suma include doar cazarea și biletele de avion, fanii sunt uluiți

Iată câți bani a cheltuit Dorian Popa pentru a vizita SUA!

După mulți ani în care doar a muncit și a investit în afaceri, Dorian Popa a decis să-și facă o poftă costisitoare. Mai exact, influencerul a plecat în vacanță, dar nu a ales orice destinație, ci Statele Unite ale Americii. Artistul s-a bucurat de fiecare clipă petrecută acolo și a împărtășit cu fanii câteva fotografii, iar aceștia au fost curioși să afle câți bani a cheltuit favoritul lor ca să viziteze SUA. Suma depășește orice imaginație!

Câți bani a plătit Dorian Popa pentru a vizita SUA

Dorian Popa este, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, dar și unul dintre cei mai populari creatori de conținut. Ani la rând, acesta s-a abținut de la vacanțe pentru a investi banii obținuți în afaceri.

Acum, însă, celebrul influencer și-a permis luxul de a călători. El a vizitat Statele Unite ale Americii și a postat imagini din cele mai râvnite oraşe ale lumii, iar fanii săi au fost curioși să afle ce sumă a scos artistul din buzunar pentru a-şi vedea cu ochii visul american.

Cât au costat biletele și cazarea?

Așadar, după ce a fost asaltat de întrebări, Dorian Popa a decis să facă un vlog pentru curioși. El le-a mărturisit internauților că doar pentru bilete a scos din buzunare 1.580 euro. În schimb, o cameră l-a costat pe artist nu mai puțin de 323 de euro pe noapte.

”Cele două bilete au costat nici mai mult nici mai puțin de 1.580 euro. Upgrade-urile au fost pe zborurile lungi, adică Amsterdam – New York și New York înapoi în Amsterdam.

800 euro ar costa un bilet dus întors, de persoană. Cazarea a costat nici mai mult, nici mai puțin de 2.263 euro o cameră, sumă pe care o împărțim la șapte nopți, rezultă minisuma de 323 de euro pe noapte.

Deci adunând cei 2.263 euro la cei 800 euro deja existenți, avem deja suma de 3.053 de euro, alături de care o să vă prezentăm și sumele pentru toate activitățile pe care am ales să le facem. 4.219 euro sunt toate activitățile deja plătite”, a spus Dorian Popa, pe Youtube.

Te-ar mai putea interesa și Claudia Iosif, Babs, o nouă intervenție estetică. Ce a ales să-și facă după despărțirea de Dorian Popa. Transformare spectaculoasă!

Tatuaj din dragoste pentru New York

În vacanța din America, Dorian Popa și-a făcut un nou tatuaj, care cu siguranță îi va aminti pentru toată viața de această experiență. Mai exact, el și-a desenat pe piele inițialele orașului New York.

”NYC”, este cuvântul pe care artistul și l-a tatuat pe corp. Este vorba despre o prescurtare de la New York City.

Te-ar mai putea interesa și Ce spune Claudia Iosif, Babs, despre împăcarea cu Dorian Popa: ”Avem o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *