Dragoș Bucur, despre șansele să mai joace într-un film alături de fiica lui cea mare, Sofia. „Este într-o perioadă în care evită să apară prea mult” VIDEO EXCLUSIV

Au jucat, în 2019, în ”Delta neagră”, realizat după un basm pe care l-au scris împreună

În urmă cu trei ani, Dragoș Bucur era în culmea fericirii căci fiica lui cea mare, Sofia, părea că nu doar îi moștenește talentul, dar și că își dorește o carieră în domeniul artistic. În 2019, au filmat împreună o peliculă realizată după un basm pe care l-au scris împreună, intitulat „Delta neagră”. Din păcate, acela a fost ultimul proiect la care au filmat împreună, căci Dragoș Bucur a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că în momentul de față Sofia este în perioada în care nu își mai dorește o prea mare expunere.

”Sofia nu vrea să filmeze. Nu este foarte atrasă”

Dragoș Bucur este genul de persoană care de-a lungul timpului a preferat discreția, atunci când a venit vorba despre viața de familie, lucru pe care se pare că l-au moștenit și copiii lui. Dovadă că, Sofia, fiica cea mare, este la vârsta la care nu prea mai vrea să facă prea multe acțiuni cu părinții ei și frații mai mici. La cei 16 ani, Sofia este în continuare pasionată de muzică și de actorie, însă în momentul de față totul se rezumă la nivelul de hobby, nicidecum să își facă o meserie din asta.

„Sofia nu vrea să filmeze. Nu este foarte atrasă. E adevărat că acum câțiva ani am filmat împreună, dar acum este într-o perioadă în care evită așa să apară prea mult. S-a luat după mine. E mai discretă. E adolescentă”, a povestit Dragoș Bucur pentru EGO.ro.

Se pregătește pentru filmările la ”Două lozuri 2”

Actorul și bunii lui prieteni, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, cu care a și pus bazele unei școli de actorie, au anunțat că urmează să înceapă filmările pentru lungmetrajul „Două lozuri 2”. Deși prima parte a filmului a fost lider de box office în 2016, cei trei au amânat lansarea celei de-a doua părți deoarece au fost implicați în alte proiecte. Printre cele mai importante proiecte de care s-au ocupat între timp a fost Actoriedefilm.ro, o școală de actorie, unde au instruit o sumedenie de cursanți, iar, la final, cei mai mulți, au fost selectați să joace alături de ei în „Două lozuri 2”.

„Sesiunea de anul acesta s-a încheiat, acum o lună, și s-a încheiat mai devreme cu un scop foarte clar. În curând, începem filmările pentru partea a doua de la „Două lozuri”. Gata, nu o mai lungim. Începem. Suntem în preproducție. Am găsit cred că vreo 80% din locații, castingul este aproape gata. Pe 20 septembrie îi dăm drumul”, ne-a mai declarat Dragoș Bucur.

Așa cum era de așteptat, în rolurile principale îi vom găsi tot pe cei trei actori: Dorian Boguță, Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol, iar în roluri secundare vor fi tineri actori, absolvenți de la Actoriedefilm.ro.

 „Bineînțeles. Toți cursanții vor participa la film. În plus, am făcut un pariu cu Alex Gavrilescu, colegul meu de la „Visuri la cheie”, și cred că o să aibă și el un rol în film”, a completat Dragoș pentru EGO.ro.

Dragoș Bucur, despre șansele să mai joace într-un film alături de fiica lui cea mare, Sofia
Dragoș Bucur și soția lui, Dana Nălbaru

Dragoș Bucur, despre noul sezon ”Visuri la cheie”

Între filmările pentru lungmetraj, Dragoș Bucur se concentrează și pe proiectul „Visuri la cheie”, sezon nou care va debuta pe 7 septembrie la Pro Tv. Prezentatorul TV ne-a mărturisit că și după atâtea sezoane este în continuare impresionat de poveștile de viață ale oamenilor, ale căror destine încearcă să le schimbe prin intermediul emisiunii. Ceea ce îi place enorm la această emisiune este că, prin intermediul ei, reușesc să readucă zâmbetul pe buze multor oameni cu care viața nu a fost prea blândă.

Astfel că, toată echipa „Visuri la cheie”, în frunte cu Dragoș Bucur îi îndeamnă pe toți cei care cunosc o familie care ar avea nevoie de un astfel de ajutor, să nu ezite să le scrie și să le facă povestea cunoscută.

„Adevăratul este că pe echipă mă bazez pentru că tot ce ține de idei, renovări, muncă efectivă, ei sunt baza. Eu mai mult dau din gură”, ne-a declarat Dragoș Bucur.

Extrem de sincer, soțul Danei Nălbaru a recunoscut că bronzul proeminent pe care îl afișează nu se datorează doar filmărilor în aer liber, ci și unei binemeritate vacanțe.

„Sunt bronzat pentru că am fost la mare. Dar m-a prins și la filmări. E adevărat că vara asta au fost temperaturi ridicate, dar pe de altă parte noi lucrând la două, chiar trei proiecte în paralel, avem libertatea asta de a ne muta din exterior în interior și atunci reușim să ne descurcăm și pe vreme mai puțin prietenoasă. Reușim. Nu a fost chiar atât de complicat”, a mai povestit Dragoș Bucur pentru EGO.ro despre noul sezon „Visuri la cheie”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *