Drama care a marcat-o pe Claudia Pătrășcanu: “A fost o traumă pentru mine, un șoc”. Și-a deschis sufletul și a vorbit despre suferința trăită

Claudia: "Aveam 15 ani când el a murit, eram mică, foarte mică"

Claudia Pătrășcanu ascunde o durere imensă încă de când avea numai 15 ani. Cunoscuta cântăreață și-a deschis sufletul și a vorbit despre această dramă din cauza căreia suferă și acum.

Claudia Pătrășcanu: „Regret. S-a dus de tânăr”

Claudia Pătrășcanu și-a pierdut tatăl când avea numai 15 ani. Bărbatul s-a stins din viață la 37 de ani din cauza unei boli nemiloase. Artista suferă și acum din cauza acestei pierderi și își aduce mereu aminte ce lecții importante a primit de la tatăl său.

Claudia Pătrășcanu mărturisește că a crescut într-o familie cu părinți care s-au iubit foarte mult. Astfel, artista punctează faptul că este extrem de important ca un copil să crească văzându-și părinții iubindu-se și respectându-se.

„Tata trăiește în sufletul meu zi de zi. (…) Le vorbesc copiilor mei despre bunicul lor. (…) Aveam 15 ani când el a murit, eram mică, foarte mică. Îmi amintesc că îmi spunea cum să mă port în societate, să nu greșesc, să fiu puternică. Întotdeauna îmi spunea: ‘În orice circumstanțe ale vieții tu trebuie să fii puternică, femeia-bărbat. Dar întotdeauna atunci când vei avea o familie să-ți respecți soțul’.

Să fiu cam cum a fost mama, loială. ‘Să ai grijă de soțul tău, de familia ta, de copii’. Așa am fost. Mi-a dat sfaturi foarte bune, nu ai cum să le uiți sub nicio formă. Tata mi-a lipsit în viața aceasta, regret, s-a dus de tânăr. Atunci când pleci de tânăr, la 37 de ani, parca prea tânăr… Trebuia să facă mai multe în viața aceasta”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu.

Cum s-au cunoscut Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Chiar dacă au divorțat oficial și sunt despărțiți de câțiva ani, Claudia Pătrășcanu a vorbit abia acum despre începutul relației cu Gabi Bădălău. Artista a ținut să dezvăluie că nu s-a cuplat cu el pentru bani. Totul s-a desfășurat rapid între ei și după numai câteva săptămâni de relație ea a rămas însărcinată. A fost o bucurie pentru toată lumea, astfel că s-au și căsătorit.

„Ne-am văzut și a treia oară, și a patra oară și a cincia oară și așa am început să avem o relație. El venea mai mult și locuia cu mine, la mine în apartament și mai departe s-a legat totul de la sine. Gabi nu a făcut nimic uau ca să mă cucerească. A fost ceva simplu între noi, ceva normal. Foarte rapid am rămas însărcinată. Așa a vrut Dumnezeu. (…) Eu nu l-am luat pe Gabi pentru bani pentru că în momentul acela Gabi era falimentat. Era supărat și necăjit pentru că nu mai avea niciun ban. Am spus că nu e nicio problemă, stăm la mine, găteam în casă, nu eram doritoare să ies la restaurante”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Vezi și – Ce plănuiește Claudia Pătrășcanu să facă, după divorțul de Gabi Bădălău. E în culmea fericirii

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *