Drama nebănuită a actorului Doru Ana. Puțini știu ce mare durere purta în suflet

"Cred că îți dai seama ce au însemnat primii ani de după moartea ei"
Drama nebănuită a actorului Doru Ana. Puțini știu ce mare durere purta în suflet

Doru Ana a murit la vârsta de 68 de ani, în noaptea de luni spre marți. Celebrul actor, unul dintre cei mai îndrăgiți din țara noastră, s-a confruntat cu o adevărată tragedie în trecut. Aceasta i-a marcat întreaga viață.

Drama nebănuită a actorului Doru Ana. “A călcat-o mașina pe Podul Grant pe 1 ianuarie”

Doru Ana a povestit în urmă cu trei ani care a fost drama care i-a marcat întreaga viață. Celebrul actor și-a pierdut unicul copil, pe Măriuca, atunci când fetița avea numai 7 ani. Aceasta s-a stins din viață în urma unui accident de mașină. Atunci Doru Ana a trăit un șoc puternic și a mărturisit că mulți ani a fost copleșit de suferință.

„Am trăit o tragedie în viața asta – mi-a murit un copil, o fetiță. La 7 ani jumate, a călcat-o mașina pe Podul Grant pe 1 ianuarie. Cred că îți dai seama ce au însemnat primii ani de după moartea ei. Toata lumea ‘la mulți ani – la mulți ani’, noi făceam parastase că ni s-a prăpădit copilul. Asta s-a întâmplat in ’95. Nu mă feresc să vorbesc de ea. Încerc să păstrez o legătură cu acest copil care nu și-a trăit decât o bucățică de viață”, a povestit Doru Ana în emisiunea Voi cu Voicu.

Doru Ana a murit la 68 ani
Doru Ana a murit la 68 ani. Elevii și colegii regretatului actor sunt în stare de șoc

O altă tragedie care l-a marcat pe Doru Ana a fost pierderea prietenului său, Paul

Doru Ana și Paul au avut o prietenie de peste 50 de ani. S-au cunoscut la grădiniță, atunci când educatoarea i-a așezat în aceeași bancă. La un an după ce Paul a murit, Doru Ana a primit un semn neașteptat de la el, în timp ce voia să își cumpere un apartament. Atunci când proprietarul a fost contactat, Doru Ana a aflat că îl cunoștea de la Paul. Era semnul pe care i-l ceruse prietenului său.

„M-am dus la o banca si zic ‘bai, cum e cu asta cu Prima Casa?’ ‘Pai, ca la vârsta asta… ‘ Pai, la vârsta asta, daca n-am făcut inginerie?’ (…) Pana la urma s-a rezolvat. Mi-a zis mergeți si căutați pe net casa. Eu de la banca pana acasă m-am dus la cimitir, pentru ca tocmai se împlinea un an de când murise Paul. M-am dus acolo la mormântul lui si cum toate lucrurile importante eu numai cu el le-am discutat i-am zis fac bine, fac rău, da si tu un semn, stinge o candela, mișcă o cruce, da dintr-o craca de liliac peste mine, fa ceva.

Dar nu s-a întâmplat nimic, am ajuns acasă, am găsit apartament in Berceni, era la prețul la care oferea banca creditul, 60.000 de euro, dau telefon a doua zi acolo, îmi răspunde un agent imobiliar, zice, ‘da e o doamna care vinde, stați ca o sun sa vedem daca mai e valabil. cum va numiți? ‘Doru Ana’. Mă suna ăla într-un sfert de ora, zice: da, e valabil anunțul, i-am spus doamnei ca vreți să-l cumpărați, dar mi-a zis că vă cunoaște.’ Zic,’de unde?’, „De la domnul Paul'”, a povestit Dorul Ana, potrivit click.ro.

Doru Ana s-a născut pe 28 februarie 1954 în București și a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în 1980. A avut primul său rol în 1977, în filmul Egmont. Era profesor universitar la secția Arta actorului a Facultății de Teatru din cadrul UNATC.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.9 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *