Drama prin care a trecut Luminița Nicolescu atunci când soțul ei a murit! Ce i s-a întâmplat din cauza șocului

Invitată în cadrul emisiunii Ego Life, Luminița a dezvăluit ce i s-a întâmplat din cauza șocului
Drama prin care a trecut Luminița Nicolescu atunci când soțul ei a murit! Ce i s-a întâmplat din cauza șocului

Luminița Nicolescu a suferit o pierdere uriașă în anul 2021, atunci când soțul ei, cunoscut matematician, s-a stins din viață. Șocul puternic a afectat-o enorm, astfel că la scurt timp a început să își piardă părul.

Luminița Nicolescu a început să-și piardă părul după moartea soțului: “În disperare am zis să fac ceva”

Luminița Nicolescu a dezvăluit în cadrul emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, faptul că Adina Buzatu a trimis-o spre Ensar Duman pentru a cere ajutor în problema căderii părului. Aceasta mărturisește că ajunsese într-o situație de disperare pentru a rezolva problema.

“Inclusiv șocurile, care duc la căderea parului. Unii albesc brusc la sperieturi foarte mari. Sunt prietenă cu Adina Buzatu și i-am explicat ce am pățit când am avut un soc, mi-a povestit despre clinica Ensan Dumar. De regulă eu sunt sceptică, inclusiv în reclamă. Dar în disperare am zis să fac ceva”, spune Luminița Nicolescu la Ego Life.

Prin ce a trecut Luminița Nicolescu atunci când soțul ei a murit: “De la acel șoc îmi cădea părul enorm”

Luminița Nicolescu a suferit un șoc puternic atunci când soțul ei s-a stins din viață acasă, chiar în brațele sale. Aceasta mărturisește că din cauza suferinței nu a putut face prea multe, astfel că de înmormântare s-au ocupat Andreea Raicu, Valentina Pelinel și Adina Buzatu, elevele ei.

“Pe când îmi cădea parul, mi se făcea smoc. Pe când am avut acea problema cu decesul soțului meu, am fost în șoc. Colegele de la sală m-au ajutat enorm, alături de Adina. De la acel șoc îmi cădea parul enorm”, a mărturisit Luminița la Ego Life.

Cum a reușit Luminița Nicolescu să stopeze pierderea părului

Luminița Nicolescu a ajuns la clinica pe care o reprezintă Ensar Duman, iar acolo a primit ajutorul de care avea nevoie. După aproximativ o săptămână de tratament deja s-au văzut rezultatele, mărturisește ea.

“Când am ajuns la domnul Ensar in birou, mi-a vorbit frumos, empatic, am povestit despre toate si a venit cu un aparat in care mi-a arătat ce probleme erau cu firul de par. A văzut problema, mi-a recomandat tratamentul si primul lucru văzut în prima săptămâna – s-a oprit căderea parului. E un fel de mezoterapie”, mai spune Luminița Nicolescu în discuția cu Dana Săvuică și Ensar Duman.

Urmăriți emisiunea integral, aici:

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită luni, de la ora 21:00, pe paginile:

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *