Drama prin care a trecut Sebastian Dobrincu. Detalii surprinzătoare despre lupta cu depresia și bulimia

E milionar, dar nu întotdeauna a avut o viață roz! Povestea lui Sebastian Dobrincu
Drama prin care a trecut Sebastian Dobrincu. Detalii surprinzătoare despre lupta cu depresia și bulimia

Este milionar la 23 de ani, însă are un trecut neașteptat. Chiar dacă foarte mulți oameni ar fi crezut că Sebastian Dobrincu a avut dintotdeauna o viață extraordinară, lucrurile stau complet diferit. Tânărul s-a luptat cu depresia, dar și cu bulimia, trecând într-o adevărată dramă.

Drama prin care a trecut Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu trăiește de câțiva ani o viață de lux, având o avere considerabilă. Chiar și așa, tânărul de 23 de ani a avut probleme neașteptate. A avut depresie și s-a confruntat inclusiv cu bulimia (n.r. o tulburare de alimentație). Slăbise 17 kilograme și începuse să renunțe la toate proiectele pe care le avea în desfășurare.

”Am căzut într-o depresie puternică pe care până acum am ascuns-o tuturor, de la familie și apropiați până la publicul larg. Am început să nu mai pot dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic. Mi-am pierdut orice motivație. Nu mă mai entuziasma nici succesul, nici banii, nici faima. Am lichidat mare parte din acțiunile și investițiile mele, mi-am delegat responsabilitățile și am abandonat orice proiect aveam în derulare”, a declarat Sebastian Dobrincu despre drama prin care a trecut.

Sebastian Dobrincu și iubita lui

Sebastian Dobrincu, nefericit într-o casă de 4 milioane de dolari în Los Angeles

Sebastian Dobrincu locuia într-o casă care valora patru milioane de dolari, în Los Angeles, însă spune că nu își mai găsea fericirea. Stătea zilnic singur pe plajă și nu își mai dorea să facă nimic. Faptul că oamenii îl lăudau și în apreciau contribuia și mai tare la adâncirea depresiei.

”Mă trezeam dimineața într-o casă de $4M în Los Angeles, mergeam singur pe plajă și stăteam acolo până seară, uitându-mă la cer. Eram atât de trist, însă lumea mă vedea atât de împlinit, iar fiecare laudă sau apreciere, mă îngropa și mai tare. Țineam tot în mine și nu îndrăzneam să alterez imaginea perfecta din ochii oamenilor”, a mai spus tânărul milionar.

Sebastian Dobrincu le-a transmis un mesaj celor care își doresc să ajungă persoane de succes: până acolo e nevoie să facă sacrificii și să treacă și prin eșecuri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *