Drama prin care trece Britney Spears: “Un moment devastator pentru orice părinte”

Veste tristă pentru Britney Spears! Artista a aflat că a pierdut sarcina
Drama prin care trece Britney Spears: “Un moment devastator pentru orice părinte”

Durere de nedescris pentru Britney Spears! Celebra artistă în vârstă de 40 de ani a pierdut sarcina. La numai o lună de când anunța că este însărcinată pentru a treia oară, cântăreața le-a transmis fanilor ei un mesaj trist.

Britney Spears a pierdut sarcina

Printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Britney Spears le-a spus oamenilor că s-a bucurat enorm când a aflat că va fi din nou mamă și s-a grăbit să spună vestea tuturor. Artista susține că ar fi trebuit să aștepte o perioadă pentru a se asigura că este totul în regulă.

„Cu cea mai profundă tristețe vă anunțăm că am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm mai târziu, cu sarcina, dar am fost prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră unul față de celălalt este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne mărim familia. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul dumneavoastră. Vă cerem cu amabilitate să ne respectați intimitatea în acest moment dificil”, a scris Britney Spears.

Zeci de mii de mesaje au apărut imediat. Oamenii i-au transmis lui Britney Spears gândurilor lor bune, încurajând-o să treacă cu bine peste această întâmplare tragică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears urma să devină mamă pentru a treia oară

Britney Spears urma să fie mamă pentru a treia oară, însă sarcina s-a oprit din evoluție. Artista mai are doi băieți, de 15 și 16 ani. În urmă cu aproximativ o lună declara că se teme de depresie perinatală, cu care s-a confruntat și atunci când a fost însărcinată cu cei doi băieți.

„Este greu pentru că atunci când eram însărcinată am avut depresie perinatală. Trebuie să spun că este absolut oribil. Femeile nu vorbeau despre asta atunci… dar acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi! De data aceasta voi face yoga! Răspândesc multă bucurie și dragoste”, spunea ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *