Drama prin care trece fostul soţ al tinerei din Timişoara: “E stană de piatră”

Cântăreața Alina Radi, o amică a soțului femeii din Timișoara care s-a arunca de pe bloc împreună cu ambii copii, povestește despre drama pe care o trăiește bărbatul zi de zi
Drama prin care trece fostul soţ al tinerei din Timişoara: “E stană de piatră”

Drama prin care trece fostul soţ al tinerei din Timişoara care s-a sinucis și i-a luat cu ea și pe cei doi copii ai lor nu poate fi descrisă în cuvinte. Alex Bili a sosit în țară la două zile după tragicul eveniment, iar de atunci clipele îi sunt înecate în lacrimi și durere. Cântăreața de muzică populară Alina Randi, o apropiată a bărbatului, spune că acesta nu mai are putere nici măcar să vorbească și privește în gol ore întregi.

Drama prin care trece fostul soţ al tinerei din Timişoara, povestită de solista Alina Randi, prietenă cu bărbatul

De zile întregi, Alex Bili este doar o umbră a bărbatului care până mai ieri privea cu optimism către viitor, gândindu-se că se va recăsători cu femeia iubită și vor redeveni o familie, alături de cei doi îngerași ai lor pe care îi iubea enorm.

Acum însă sunt rare momentele în care bărbatul abia dacă scoate două vorbe. Are privirea în gol mai tot timpul, iar tristețea lui este de-a dreptul sfâșietoare, întrebându-se care ar putea fi motivul care să o determine pe Iuliana să își închiei socotelile cu viața într-un asemenea mod.

Alina Randi, prietenă din copilărie cu Alex, a povestit drama prin care trece acum bărbatul.

„Trebuie să vă spun din capul locului că nu am fost niciodată prietena Iuliei Bili, cea care s-a stins zilele trecute. Nu eram prietena ei, nici nu o cunoaștem prea mult. Mama mea e foarte bună amică cu mama lui Alex Bili, soțul tinerei care a murit. A fost și la nunta lor, și la botezul unuia dintre copiii lor. Pe de altă parte, nimeni nu are vreo explicație pentru cele întâmplate.

E o tragedie care a marcat un oraș, dacă nu cumva o țară întreagă! Nimeni nu cred că știe ce a fost, cum a fost. Am văzut tot felul de scenarii prin presă, dar nu pot să-mi dau cu presupusul. Personal, nu cunosc ca cineva s-o fi șantajat sentimental pe Iuliana.

Nici nu am discutat vreodată cu cineva pe acest subiect. Nici măcar cu Alex, capul familiei îndoliate, care e un apropiat al familiei noastre, ne cunoaștem de când eram copii!”, a declarat solista pentru impact.ro.

„E stană de piatră. Privește în gol și nu scoate niciun cuvânt”

Artista a mărturisit că Alex este atât de afectat de tragedie încât nu poate nici măcar să vorbească cu cei apropiați.

„E stană de piatră! Stă cu ochii ațintiți într-un punct fix sau privește în gol și nu scoate cu orele niciun cuvânt. Am fost joi seara la capela unde sunt cei depuși cei trei, fiindcă Iulia Bili și copiii vor fi îngropați împreună în același coșciug.

Iar pe cruce e trecut acest nume, Iulia Bili! Acolo era și el și nu am putut schimba mai mult de două sau trei cuvinte. Am spus-o și o repet, omul ăsta și-a iubit ca un nebun soția și copiii. Sper că va putea să depășească aceste momente de chin!”, a mai povestit Alina Randi.

Bărbatul trimitea regulat bani familiei

Cântăreața spune că Alex, Iuliana și cei doi copii formau o familie normală, fără greutăți deosebite și nu poate să își explice care ar fi fost motivul care să o fi împins pe femeie să recurgă la un asemenea gest necugetat.

„Nu era săracă, nu ducea lipsă de nimic, avea unde sta, ce mânca, Alex știu că trimitea bani acasă. Copiii erau sănătoși. Nu se afla în situația acelor mame care trebuie să vândă tot, casă, mașină, pentru a-și salva copiii bolnavi de cancer.

Nu știu ce să zic, dar nu am auzit niciodată de vreo mamă aflată în această situație care alege să-și pună capăt zilelor! (…) Cred că erau un cuplu normal.

Cu bune și cu rele. Nu există pe lumea asta cuplul perfect! De ce nu mai există el azi? Pur și simplu, nu știu! Și nu știu să știe cineva răspunsul acestei întrebări!”.”, a adăugat Alina Radi.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
ZGUDUITOR! Lovitură devastatoare a României în fața Ungariei! Totul e clar
Tragedie în familia Halep! Simona a făcut anunțul devastator: "Să ai grijă de ea, Papule!"
Produsul de 2 lei care te scapă de mucegaiul din ghivecele cu flori. Face minuni,...
ȘOC în lumea mondenă! Andreea Marin a vrut să se SINUCIDĂ! Primele informații, ce s-a...
Catinca Roman, dezvăluiri tulburătoare despre Petre Roman! Ce i-a făcut tatăl vitreg, în copilărie
Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club...
DISPAR aceste PENSII din România, este lovitura momentului pentru pensionari: anunțul oficial de la Parlament
VIDEO Bătaie în traficul din București. Unul dintre bărbați îl lovește pe celălalt cu o...
Scandal la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană: «Nu e corect!»
Motivul pentru care Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, nu și-a...
Schimbare radicală la Codul Muncii. Sunt vizați cei care au copii
6 nativi vor primi o oportunitate de nerefuzat, din această seară. Balanțele vor avea oportunitatea...
8 zodii vor reuși să depășească problemele pe care le aveau. Taurii vor trece peste...
Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *