Durere fără margini! Anunțul copleșitor făcut de familia lui Stephan Pelger. Ce se va întâmpla cu cenușa, după ce designerul va fi incinerat

Înmormântarea urnei cu cenușă nu va avea loc în România
Durere fără margini! Anunțul copleșitor făcut de familia lui Stephan Pelger. Ce se va întâmpla cu cenușa, după ce designerul va fi incinerat

S-a aflat ce se va întâmpla cu cenușa lui Stephan Pelger după ce trupul neînsuflețit va fi incinerat. Celebrul designer a încetat din viață la vârsta de 44 de ani, după ce și-a pus capăt zilelor. Familia designerului a anunțat detaliile cu privire la înmormântare.

Detalii despre înmormântarea lui Stephan Pelger. Ce se va întâmpla cu cenușa

Vestea morții lui Sptehan Pelger i-a șocat pe foarte mulți oameni. Familia sa a anunțat că va avea loc o ceremonie comemorativă la București. Totul va fi organizat de către apropiații lui Sptehan după încheierea formalităților legale.

„Vestea morții iubitului nostru Steffi ne-a îndurerat profund și suntem copleșiți de valul de reacții din întreaga Românie și a lumei modei. De la o vârstă fragedă, dragul nostru Steffi a fost un om iubitor, cald, creativ și plin de viața. În ciuda dificultăților întâmpinate pe parcursul vieții, el a avut o copilărie și o adolescență protejată și, grație hărniciei și a poftei sale neobosite de a munci, a devenit un creator de modă recunoscut și apreciat.În ciuda succeselor sale, a rămas mereu cu picioarele pe pământ și s-a dăruit familiei și prietenilor săi.

Chiar dacă iubitul nostru Stefan ne-a părăsit atât de devreme, creațiile sale minunate și personalitatea sa iubitoare și generoasă sunt moștenirea ce va păstra memoria sa vie. Vei fi în inimile noastre pentru totdeauna, dragul nostru Steffi. O ceremonie comemorativă, organizată de prietenii apropiați ai lui Stefan, va avea loc în București, după încheierea formalităților legale”, au scris cei din familia lui Stephan Pelger.

Ulterior, Stephan Pelger va fi incinerat și înmormântat în Germania. El a crescut în Germania și a avut o relație specială cu părinții săi adoptivi. Astfel, înmormântarea urnei va avea loc acolo, undeva lângă Munchen, într-un cerc familial restrâns.

„Vom anunța în curând data și locul exact în care cei ce l-au iubit vor putea să-și rămas bun de la el. Înmormântarea urnei va avea loc în Germania, lângă München, într-un cerc familial restrâns. Mulțumim tuturor pentru miile de mesaje primite pe diverse canale. Fiecare mesaj în parte ne alină și ne arată ce suflet minunat a fost Stefan. De asemenea, rugăm mass-media să fie chibzuită și să păstreze discreția”, a mai anunțat familia lui Stephan Pelger.

Vezi și – Ultima persoană cu care Stephan Pelger a vorbit înainte să moară. Unde a fost designerul. Mesajul cutremurător: “Îmi este dor de tine”

Ultimul mesaj al lui Stephan Pelger înainte de a muri

În urmă cu două zile de a-și pune capăt zilelor, Stephan Pelger a postat un mesaj în mediul online prin care dădea de înțeles că îi simte lipsa tatălui său. L-a pierdut în 2019, episod care l-a marcat profund. Se pare că bărbatul suferise un un atac cerebral cu un an înainte de a se stinge.

„La mulți ani, tata! Ne este dor de tine. Îmi este foarte dor de tine. Odihnește-te în pace”, a scris Stephan Pelger în ultimul mesaj postat pe Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *