Durere mare pentru Paula Seling. Artista a făcut anunțul trist: “Ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare”

Paula Seling a primit o veste tulburătoare. Cineva foarte drag ei s-a stins din viață
Durere mare pentru Paula Seling. Artista a făcut anunțul trist: “Ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare”

Paula Seling este în doliu. Cunoscuta artistă a pierdut o persoană foarte dragă. A scris un mesaj pe rețelele de socializare pentru a le spune oamenilor durerea sa și clipele grele prin care trece.

Paula Seling, în doliu: “Lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată”

Profesoara Paulei Seling s-a stins din viață. Cea care a ajutat-o să aibă vocea de acum nu mai este printre noi, veste care a întristat-o profund pe celebra artistă. Îi pare foarte rău că nu a petrecut timp alături de ea în ultima perioadă. Aceasta i-a transmis un mesaj și i-a cerut iertare pentru faptul că a fost ocupată și nu a apucat să mai treacă pe la ea, să bea un ceai împreună.

“Dragi prieteni,

Ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare… Profesoara mea, cea care mi-a fost ca o mamă, care mi-a dat vocea pe care o am, s-a stins din viață.

Nu am cum să vă spun cât de supărată sunt ca a plecat. Mai ales că aș fi vrut să o sun mai des, să îi spun cât o iubesc și cat înseamnă pentru mine. Aș fi vrut să las problemele mele și doar să o strâng în brațe, să îi spun că o iubesc… Nu am făcut-o în ultimele săptămâni… Daca aș fi știut, aș fi dat orice doar să stau la un ceai cu ea… acum nu se mai poate. Sper să mă ierte…

Lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată.

Doamna Duțescu, vă iubesc cu tot sufletul meu. Și dacă mă simțiți, poate vedeți cât de rău îmi pare…”, scrie Paula Seling.

Paula Seling, în doliu
Paula Seling, în doliu

Când va fi înmormântată Gabriela Duțescu: “Vă rog să veniți în număr cât mai mare”

Paula Seling a anunțat când va alea loc înmormântarea și locul în care oamenii îi pot aduce un ultim omagiu doamnei Duțescu. De asemenea, artista îi îndeamnă pe oameni să meargă în număr cât mai mare pentru a o conduce pe aceasta pe ultimul drum. La finalul mesajului, Paula Seling i-a transmis profesoarei sale că o iubește și că va rămâne în inima sa pentru totdeauna.

“Pentru toți cei ce vor să aducă un omagiu, înmormântarea va avea loc la Cimitirul reformat Giulești – Calvin, vineri de la ora 13.00. Iar doamna noastră își va lua rămas bun de la noi la capela Belu, la ora 11.00, unde va avea loc slujba.

Vă rog să veniți în număr cât mai mare, știu că doamna se va bucura să îi fim alături pe drumul spre stele. Doamnă, drum bun. Rămâneți în inima mea mereu. Va iubesc cu tot ce sunt. Odihnă veșnică și drum lin printre stele!”, a mai scris Paula Seling.

Gabriela Duțescu era cea care îi antrena vocal pe concurenții de la Vocea României. Aceasta era de meserie foniatru (antrenor de voci). Ea a modelat voci ale unor cunoscuți artiști de la noi: Marcel Pavel, Smiley, Tudor Chirilă și mulți alții.

8.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.