E oficial! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat

Ce pensie alimentară va trebui să plătească Laurențiu Reghecampf
E oficial! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial. Judecătoria Buftea a admis cererea celor doi și a decis asupra custodiei fiului lor, Bebeto.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat

Judecătoria Buftea a admis azi cererea de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Laurențiu Reghecampf va trebui să îi plătească fiului său, Laurențiu Reghecampf Jr, o pensie de întreținere în valoare de 1/6 din veniturile sale.

Așadar, începând de astăzi, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt oficial doi oameni liberi, scrie playtech.ro.

Anamaria Prodan a vorbit zilele trecute despre trădările lui Reghe din timpul căsniciei

Anamaria Prodan a susținut mereu că ea a luptat până în ultima clipă pentru căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că soțul ei a călcat strâmb de mai multe ori în timpul mariajului, dar de fiecare dată l-a adus pe calea cea bună. Aventurile extraconjugale nu ar fi fost însă singurele trădări ale lui Reghe. Anamaria Prodan a spus de mai multe ori că Laurențiu Reghecampf i-ar fi furat din lucruri, dar și bani din conturi atunci când a părăsit domiciliul conjugal.

„Era multă minciună. (…) Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă că erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare”, a mărturisit impresara, în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Reacția Anamariei Prodan, după scandalul cu Laurențiu Reghecampf

„I-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine”

De asemenea, Anamaria Prodan susține că are și ea partea sa de vină. Cunoscuta impresară recunoaște că cele mai multe decizii ea le lua. Însă acum nu își mai dorește să fie ea bărbatul în casă și nu mai vrea să crească pe nimeni. Anamaria Prodan a declarat că tot ce vreau acum este să trăiască.

„Sunt femei care te ridică și femei care te coboară. Ai văzut, soțul meu a spus la un moment dat că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam. E adevărat… nu mai vreau să fiu bărbatul, nu mai vreau să iau decizii, nu mai vreau să cresc pe nimeni, dar vreau să trăiesc. Am obosit…”, a mai spus impresara.

6.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.