Anamaria Prodan, mărturisirea făcută cu ochii în lacrimi despre Laurențiu Reghecampf. Ce făcea antrenorul în timpul căsniciei, trădare uriașă

Anamaria Prodan: „Era multă minciună”

Scris de: Daoud Andra

16 Nov. 2022

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio, după 15 ani de mariaj. Recent, impresara a dat un nou interviu în care a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre ce făcea soțul ei în timpul căsniciei. Aceasta susține că i-a iertat multe greșeli lui Reghe, până când paharul s-a umplut. Cum și-ar fi trădat antrenorul soția și familia.

Anamaria Prodan a vorbit despre trădările lui Reghe din timpul căsniciei

Anamaria Prodan a spus în repetate rânduri că a luptat până în ultima clipă pentru căsnicia ei. Impresara susține că soțul ei a călcat strâmb de mai multe ori în timpul mariajului, dar de fiecare dată l-a adus pe calea cea bună. Aventurile extraconjugale nu ar fi fost însă singurele trădări ale lui Reghe. Fosta lui soție a dat recent un interviu în care i-a adus acuzații serioase.

Impresara a spus în repetate rânduri că Reghe i-ar fi furat bunuri din casă și bani din conturi când a părăsit domiciliul conjugal. Situația ar fi fost însă mai veche, după cum susține Anamaria Prodan. Aceasta spune că nu a verificat niciodată conturile, pentru că avea încredere oarbă în soțul ei.

„Era multă minciună. (…) Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă că erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare”, a mărturisit impresara, în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Greseala majora facuta de Anamaria Prodan in casnicia cu Laurentiu Reghecampf
Anamaria și Reghe au fost căsătoriți timp de 15 ani

Cu ce crede Anamaria că a greșit în relație

În urma despărțirii, Anamaria Prodan a tras concluziile și spune că știe cu ce a greșit. Nu va repeta aceleași greșeli în relațiile viitoare, iar lucrul pe care și-l reproșează este că a încercat mereu să fie ea bărbatul din relație.

„Sunt femei care te ridică și femei care te coboară. Ai văzut, soțul meu a spus la un moment dat că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam. E adevărat… nu mai vreau să fiu bărbatul, nu mai vreau să iau decizii, nu mai vreau să cresc pe nimeni, dar vreau să trăiesc. Am obosit…”, a mai spus impresara.

Cât despre greșelile soțului ei, femeia de afaceri spune că este o diferență mare între a greși și a face rău premeditat.

„Greșeala o accept și o repar, întotdeauna. Premeditarea lucrului rău este de neiertat vreodată. A face rău unui om care ți-a făcut numai bine și ți-a dat practic viață e de neiertat. Am învățat și să iert în ani, l-am iertat de foarte multă vreme și eu și copiii, dar nu putem uita. Nu ai cum. (…) Am acceptat greșeala, dar când se transformă în trădare și răutate, să o faci dinadins și să faci rău copiilor, atunci ai în mine un dușman pe viață.”, a mai completat impresara.

4.1 48 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.