Greșeala majoră făcută de Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. A recunoscut tot: „E adevărat”

Anamaria Prodan: „Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf”

Scris de: Daoud Andra

15 Nov. 2022

Greșeala majoră făcută de Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. A recunoscut tot: „E adevărat”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat, în urmă cu mai bine de un an că se despart. După 15 ani de căsnicie, cei doi au decis să pună capăt mariajului, iar de vină ar fi fost relația extra-conjugală a antrenorului. La rândul ei, Anamaria a recunoscut, la un moment dat, cu ce a greșit ea în acest mariaj.

Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Reghe

Se spune că într-o despărțire nu există un singur vinovat și că fiecare dintre parteneri contribuie, într-o oarecare măsură, la ruperea relației. După ce o perioadă a refuzat să vorbească despre divorț, Anamaria Prodan a spus, în câteva ocazii, cum au stat lucrurile, din punctul ei de vedere.

Impresara susține că nu ar mai repeta în altă relație ce a făcut în timpul mariajului cu Reghecampf și recunoaște că a fost o greșeală din partea ei. Anamaria a declarat că l-a iertat de multe ori pe soțul ei pentru infidelitate și că și-a asumat rolul de cap de familie în relație. Spune însă că a fost o greșeală pe care nu o va mai face și că nu mai vrea să fie ea bărbatul în relațiile viitoare.

„Sunt femei care te ridică și femei care te coboară. Ai văzut, soțul meu a spus la un moment dat că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam. E adevărat… nu mai vreau să fiu bărbatul, nu mai vreau să iau decizii, nu mai vreau să cresc pe nimeni, dar vreau să trăiesc. Am obosit…”, a mărturisit recent Anamaria Prodan, în emisiunea „În Oglingă”.

Citește și: Anamaria Prodan, de nerecunoscut. Cum arăta înainte de căsătoria cu Reghecampf. Zici că e altă persoană

Greseala majora facuta de Anamaria Prodan in casnicia cu Laurentiu Reghecampf
Anamaria și Reghe au fost căsătoriți timp de 15 ani

„Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf”

Anamaria Prodan a continuat seria destăinurilor, spunând că tot timpul l-a protejat pe soțul ei și că și-a dedicat tot timpul familiei. Impresara a mai spus că s-a implicat trup și suflet în cariera antrenorului și a folosit o metaforă pentru a descrie relația lor: Reghe era capul familiei, iar ea gâtul.

„Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui. Nu a mai existat absolut nimic pe Pământ decât cariera lui, pentru că el era capul familiei noastre, eu fiind gâtul. Dacă mie mi se întâmpla ceva și mie mi se înțepenea, capul nu se mai mișca.”, a mai declarat Anamaria Prodan, în aceeași emisiune.

„Greșeala o accept și o repar, întotdeauna. Premeditarea lucrului rău este de neiertat vreodată. A face rău unui om care ți-a făcut numai bine și ți-a dat practic viață e de neiertat. Am învățat și să iert în ani, l-am iertat de foarte multă vreme și eu și copiii, dar nu putem uita. Nu ai cum. (…) Am acceptat greșeala, dar când se transformă în trădare și răutate, să o faci dinadins și să faci rău copiilor, atunci ai în mine un dușman pe viață.”, a mai completat impresara.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.3 39 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *