Ea este tânăra nevoită să își reînnoiască pașaportul din cauza operațiilor estetice. Cum arăta înainte, nu o recunoști

Femeia a fost obligată să își schimbe pașaportul din cauza operațiilor estetice.
Ea este tânăra nevoită să își reînnoiască pașaportul din cauza operațiilor estetice. Cum arăta înainte, nu o recunoști

O femeie din Marea Britanie a fost constrânsă să își schimbe pașaportul din cauza operațiilor estetice. Tânăra întâmpina probleme atunci când părăsea țara natală pe fondul diferențelor uriașe de fizionomie între poza din document și cum este de fapt ea în realitate.

Ea este tânăra nevoită să își reînnoiască pașaportul din cauza operațiilor estetice

Joanne Prophet, în vârstă de 28 de ani, este mamă a doi copii și proprietară a unei clinici de înfrumusețare din Marea Britanie.

În decursul anilor, femeia a trecut de mai multe oi pragul medicilor pentru diverse intervenții estetice. Însă tocmai marea sa pasiune pentru astfel de intervenții i-au adus nenumărate probleme cu autoritățile, atunci când părăsea țara.

Citește și: Povestea impresionantă a tinerei care, la 26 de ani, are 22 de copii. Femeia nu vrea să se oprească aici, visează la o familie mult mai mare

Pe aeroport, era adesea verificată minuțios de agenții vamali din cauza fizionomiei schimbate. Schimbările pe care le-a suportat au făcut-o să nu mai semene deloc cu cea din actul de identitate.

Astfel, ea era obligată să dea explicații pentru aceste diferențe mari. Securitatea din aeroporturi punea adesea la îndoială identitatea sa, în ciuda faptului că femeia nu consideră că s-a transformat prea mult.

”Am fost băgată într-o cameră timp de aproximativ o oră și am fost interogată de șase bărbați turci. Așa că, evident, asta a fost o problemă masivă. Apoi, când am zburat înapoi la Manchester, a trebuit să se tot uite la poză.

Mi-au spus că trebuie să o refac pentru că nu seamănă deloc cu mine și de aceea eram mereu oprită”, a povestit Joanne Prophet, conform Daily Mail.

Ce intervenții estetice  și-a făcut tânăra care a fost obligată să își schimbe pașaportul

Joanne Prophet a suferit mai multe operații estetice, motiv pentru care a trezit de multe ori suspiciunea agenților de securitate din aeroport.

Ea a ajuns de mai multe ori pe masa de operații pentru mărirea bustului și rinoplastie. În plus, tânăra și-a redefinit bărbia și buzele cu ajutorul filerelor. De asemenea, a apelat la injecții de dizolvare a grăsimii și stimulente pentru piele.

Citește și: Cine este și cum arată femeia care și-a lungit picioarele cu 14 centimetri. Acum îi pare rău că a făcut operația FOTO

Totodată, femeia și-a refăcut complet dantura cu ajutorul unor fațete de un alb imaculat, iar extensiile și genele fac parte din rutina ei zilnică, ceea ce îi oferă un look complet diferit față de cel din urmă cu 10 ani.

Joanne Prophet și-a spus întreaga poveste pe Tik Tok, adunând foarte multe vizualizări. Ba chiar unii i-au cerut anumite sfaturi pentru a arăta la fel de bine ca ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *