Echipa care a părăsit America Express 2023, miercuri, 8 martie. Eliminare neașteptată înainte de semifinale

Pentru această echipă, aventura pe Drumul Aurului a luat sfârșit.
Echipa care a părăsit America Express 2023, miercuri, 8 martie. Eliminare neașteptată înainte de semifinale

Ediția de miercuri, 8 martie, a emisiunii America Express a fost sub semnul vulturului roșu. Ceea ce înseamnă că una dintre echipele intrate în cursa pentru ultima șansă a fost eliminată. Iată cine a părăsit America Express 2023.

Echipa care a părăsit America Express 2023

În urmă cu două ediții, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să ajungă direct în semifinalele competiției, după ce au câștigat ultima imunitate pusă în joc. Celelalte 4 echipe au trebuit să își continue aventura pe Drummul Aurului și s-au luptat pentru a ajunge primele astfel încât să nu intre în cursa pentru ultima șansă.

Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, urmată de cea a băieților Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Așadar echipele formate din Puya și Melinda și frații Gavril au fost cele care au intrat direct în cursa pentru ultima șansă.

Cea de-a treia echipă votată să intre în cursa pentru ultima șansă a fost Cătălin Scărlătescu și Doia Teodoru, în ciuda eforturilor juratului de la Chefi la cuțite de a-i convinge pe ceilalți concurenți să îi trimită în cursă pe Bordea și Cortea.

„Ca de fiecare dată nu v-am rugat absolut nimic în privat. Dar de față cu toată lumea vreau să vă aduc aminte un singur lucru: au 200 de mii de imunități (n.r. Bordea și Cortea), toți banii sunt la ei și au jucat o singură dată cursa pentru ultima șansă. Dacă vă doriți, hai să le dăm premiul cel mare acum! Eu zic să-i punem puțin la muncă! Aș dori să stau și eu o dată, că am alergat destul”, a spus Cătălin Scărlătescu.

De partea cealaltă, Bordea și Cortea au avut un discurs de convingere mai scurt.

„La noi e simplu! Dacă îi votați pe ei, el nu aleargă! Deci câștigați! Deci bravo vouă! Acum trebuie să faceți exact cum simțiți! Votați cu sufletul și mai ales cu creierul”, au spus Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

Irina Fodor, despre echipa eliminată: „Această pereche ne-a întrecut orice așteptare”

Cei care au ajuns primii la Irina Fodor în cursa pentru ultima șansă au fost Cătălin Scărătescu și Doina Teodoru, asigurându-și astfel un loc în semifinale.

Următoarea echipă a fost cea formată din frații Gavril. Iar Puya și Melinda au fost pe ultimul loc, ceea ce înseamnă că pentru artist și soția sa cursa pe Drumul Aurului a ajuns la final. Deși toți sperau ca vulturul să fie verde, din păcate, cutia deschisă de Irina Fodor ascundea un vultur roșu, care le-a adus eliminarea.

Echipa care a părăsit America Express 2023
Echipa care a părăsit America Express 2023

„Această pereche ne-a întrecut orice așteptare. Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine. O familie adevărată. Unită, minunată, veselă, simpatică. Nu este poate romantismul clasic cu petale de trandafiri, dar se vede susținerea constant. Se vede că sunteți unul lângă celălalt și la bine și la rău”, a spus Irina Fodor înainte de a deschide cutia.

„Ce să facem acum? Se pare că s-a terminat cursa pentru noi”, au spus Puya și Melinda.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *