EGO Life, ediția a 75-a. Dana Săvuică și Ioana Cosma vorbesc despre cum reușesc femeile să devină un nume într-o lume a bărbaților

Află cum și-a descoperit Ioana Cosma pasiunea pentru fotbal
EGO Life, ediția a 75-a. Dana Săvuică și Ioana Cosma vorbesc despre cum reușesc femeile să devină un nume într-o lume a bărbaților

Ioana Cosma, una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste sportive de la noi din țară, este invitata Danei Săvuică în cadrul emisiunii Ego Life, care a ajuns la ediția cu numărul 75. Prezentatoarea PlaySport Review și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre pasiunea sa pentru fotbal și despre începuturile cariereri sale în jurnalism.

Ioana Cosma este invitaă în emisiunea Ego Life, ediția cu numărul 75

EGO Life cu Dana Săvuică a ajuns la ediția cu numărul 75. În seara aceasta, invitată în platoul emisiunii este celebra jurnalistă sportivă Ioana Cosma, care, începând de ieri, 21 august, prezintă PlaySport Review.

Această emisiune va fi difuzată în fiecare luni, de la ora 09:30, iar în cadrul acesteia se vor analiza cele mai importante meciuri de fotbal din etapa din SuperLiga României, dar și alte subiecte din lumea sportului.

În cadrul emisiunii Ego Life, Ioana Cosma va vorbi despre acest nou proiect din cariera sa impresionantă, dar va povesti și cum a luat naștere pasiune sa pentru fotbal. De asemenea, jurnalista va explica cum a reușit să-și facă un nume în această lume a bărbaților.

”De la 5 ani sunt pasionată de fotbal. Au trecut 44 de ani de când bunicul m-a dus la un meci de fotbal, pe arena din Cluj-Napoca. M-am îndrăgostit iremediabil.

Am jucat fotbal cu băieții până pe la 20 și ceva de ani și eram singura fată care mergea cu băieții și juca fotbal. De asemenea, am comentat partidele de fotbal în fața radioului și a televizorului.

Eram acasă și comentam de nebună meciurile.”, a mărturisit  Ioana Cosma, în emisiunea Ego Life, care se difuzează în această seară, de la ora 20.00.

Citește și Ioana Cosma a dat treningurile pe rochiile elegante de seară. „A început să-mi placă să fiu femeie” VIDEO EXCLUSIV!

De la cine a moștenit această pasiune?

În cadrul emisiunii Ego Life, Ioana Cosma spune că și mama sa este iubitoare de fotbal și chiar a dezvăluit că cea care i-a dat viață este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în SuperLiga României.

„Mama este disperată după sport. Eu am în casă cu mama discuții despre meciurile de fotbal, adică ne certăm. Ea ține cu CFR Cluj și am avut momente în care ne-am certat pentru că i-am spus că nu mi se pare în regulă cum joacă. De asemenea, ne certam pe filosofia lui Peterescu, adică noi avem discuții despre fotbal. Mama știe tot ce se întâmplă. E fascinată!”, a mai spus jurnalista.

Emisiunea Ego Life se difuzează în fiecare miercuri de la ora 20:00, pe site-ul www.ego.ro, Facebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Citește și De ce părăsește Ioana Cosma trustul Pro, după 25 de ani. Motivul care a stat la baza acestei decizii!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *