Ego Life, ediția a 27-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Oana Roman și Cerasela Rogen, discută despre ego, obstacole și evoluție personală VIDEO

O noua ediție Ego Life se difuzează, luni - 12 septembrie, de la ora 21.00
Ego Life, ediția a 27-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Oana Roman și Cerasela Rogen, discută despre ego, obstacole și evoluție personală VIDEO

În ediția cu numărul 27 a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică și invitatele sale, Oana Roman, fiica fostului premier al României și Cerasela Rogen, coach de dezvoltare personală, discută despre o temă extrem de actuală în zilele noastre: cât de important este să fim persoane autentice într-o societate obișnuită să judece orice imperfecțiune, oricât de mică ar fi ea.

Ego Life, ediția a 27-a. Cât de important este să fim autentici în fața celorlalți?

Într-o lume ghidată tot mai mult de prejudecăți, din ce în ce mai mulți oameni aleg să renunțe la autenticitate și să poarte diverse măști cu care cred că își pot forma o imagine ce tinde către perfecțiune în fața celorlalți.

Oana Roman, fiica lui Petre Roman, fost premier al României, este de părere că viața perfectă, fără greutăți, nu există. Ea consideră că oricât de mult s-ar strădui unele persoane publice să afișeze numai partea frumoasă a vieții, nu pot nega faptul că în spate sunt doar simpli oameni, cu bune și cu rele.

„Întotdeauna am considerat că este obligația mea față de publicul care mă urmărește, să fiu transparentă, corectă, reală și să povestesc și când e bine și când e rău, pentru că, mai nou, din pacate, foarte multă lume văzând doar această viață prezentata online, cumva, au senzația că pentru majoritatea celor care activează în zona publică, viata e roz. Dar nu e așa. Nimeni nu are o viață roz perpetuă, altfel ne-am plictisi.

Degeaba încearcă mulți să arate partea asta, dar ei nu sunt niciodata obosiți, bolnavi, nervoși, la ei totul e ca într-un glob de sticla frumos ambalat, minunat. Asta e o vrăjeală. Si atunci e obligația mea față de cei care mă urmăresc să fiu sinceră și autentică cu ei, să zic că azi nu mi-e bine, că am diverse aspecte ale vieții. Nu e o rușine să fii nervos, bolnav, stresat, să ai probleme în cuplu, probleme cu copiii.”, a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii Ego Life.

Dana Săvuică, Oana Roman și Cerasela Rogen, la Ego Life
Dana Săvuică, Oana Roman și Cerasela Rogen, la Ego Life

 

Ego-ul, bun sau rău?

Și cum, fie că recunoaștem sau nu, viața nu este întotdeauna roz, mulți se întreabă, atunci când au câte o problemă, de ce li se întâmplă tocmai lor lucrul respectiv. Iar această revoltă vine dintr-un ego exacerbat. Ce înseamnă mai precis acest ego? Ne explică pe îndelete Cerasela Rogen, coach de dezvoltare personală.

Ea a lansat recent și o carte „Metoda de vindecare rapidă CER”, în care cititorul poate aplica această tehnică unică de vindecare prin exerciții specifice alcătuite pentru fiecare zi în parte.

„Nu e bun, nu e rău (ego-ul), e ca un cămătar la care te împrumuți; pui o masca și spune – „eu sunt tu”. E un alter ego – un alt ego al tău, dar are multă durere. Sufletul știe că trebuie să treci prin anumite lucruri, ego-ul nu. El trebuie sa fie primul, dă cu tine de pereți sa reacționezi, să te razbuni, să plângi.

Acestea, dar și multe alte subiecte interesante puteți urmări în ediția a 27-a a emisiunii Ego Life, ce poate fi urmărită luni, 12 septembrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *