Ego Life, ediția a 32-a. Dana Săvuică și invitații săi, Anca Serea și Andrei Voicu, discută despre cum ne putem accepta și vindeca fricile VIDEO EXCLUSIV

De ce este important să ne recunoaștem fricile
Ego Life, ediția a 32-a. Dana Săvuică și invitații săi, Anca Serea și Andrei Voicu, discută despre cum ne putem accepta și vindeca fricile VIDEO EXCLUSIV

Ego Life, ediția a 32-a. Frica irațională poate fi cel mai mare dușman al nostru dacă nu știm să o gestionăm. De multe ori, din cauza unor astfel de temeri, oamenii ajung să nu își poată fructifica la maximum potențialul pe care îl au, într-un anumit aspect al vieții. Este în natura noastră să ne confruntăm în anumite momente cu temeri, dar cum le putem diferenția? Și mai ales, ce putem face pentru a nu pune stăpânire pe noi? La aceste întrebări și nu numai vor răspunde invitații Danei Săvuică din cadrul ediției cu numărul 32 a emisiunii Ego Life, hipnotistul Andrei Voicu și Anca Serea.

Ego Life, ediția a 32-a. Principala frică a Ancăi Serea: „A fost la fel cum vedem în filme”

Anca Serea se consideră un om norocos. Vedeta a mărturisit că în general nu este o persoană care să aibă fobii, dar a recunoscut că principala sa teamă este cea de moarte sau de a nu pierde pe cineva drag.

„Cred că sunt un om norocos. Nu am foarte multe frici. Cea mai mare și principala mea frică este legată de moarte și pierderea cuiva drag pentru că din păcate am traversat niște momente și am fost foarte aproape de ceea ce înseamnă acest concept cu totul: plecat în altă lume, despărțire, tot ce presupune acest moment, pentru că moarte sună cumva prea dur. Cred că din acel moment mi s-au declanșat și aceste fobii.

Atunci când am acceptat să fiu mamă, având copii de diverse vârste, am devenit un om mai prudent.”, spune Anca Serea.

Ego Life, ediția a 32-a. Dana Săvuică și invitații săi, Anca Serea și Andrei Voicu, discută despre cum ne putem accepta și vindeca fricile
Anca Serea și Andrei Voicu, la Ego Life

Andrei Voicu: „Este firesc să ne fie teamă de ceva, pentru că așa suntem construiți”

Hipnotistul Andrei Voicu, cel care de-a lungul carirei a susținut peste 30 de mii de ședințe de hipnoză, după cum chiar el mărturisește, este de părere că teama de necunoscut este absolut normală, dar că nu ar trebui să ne lăsăm ghidați de ea.

„Din punctul meu de vedere, hipnoza este cel mai puternic instrument de a manipula mintea unui om. Așa cum mintea ne minte pe noi, o mințim și noi pe ea.

Prin terapia prin hipnoză am hipnotizat destule persoane pentru a ajunge la concluzia că suntem foarte ușor de manipulat, iar în privința acelor frici, mai ales cea legată de moarte, este vorba de necunoscut. Este normal să ne fie teamă.

Este firesc să ne fie teamă de ceva, pentru că așa suntem construiți. Este normal să ne fie frică de moarte, dar din punctul meu de vedere, moartea nu există pentru că noi suntem energie. Asta (corpul uman – n.r.) este doar o carcasă și nimic mai mult și cu siguranță, dincolo există ceva mult mai frumos decât aici.”, a explicat hipnotistul.

Află cum a încercat Anca Serea să își depășească frica de zbor și care a fost rezultatul experimentului, luni, de la ora 21:00, pe www.ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *