Ego Life, ediția a 56-a. Dana Săvuică, Raluca Moianu și Andrei Dunuță, speaker în vânzări, despre arta de a vinde și comunicare: “Egoul este cel mai mare dușman al oamenilor de vânzari” VIDEO EXCLUSIV

Andrei Dunuță explică de ce oamenii trebuie să faci diferența între școală și educație
Ego Life, ediția a 56-a. Dana Săvuică, Raluca Moianu și Andrei Dunuță, speaker în vânzări, despre arta de a vinde și comunicare: “Egoul este cel mai mare dușman al oamenilor de vânzari” VIDEO EXCLUSIV

Ediția a 56-a a emisiunii Ego Life este despre comunicare și arta de a vinde cuiva ceva. Dana Săvuică discută alături de Raluca Moianu și Andrei Dunuță despre felul în care se fac vânzările în zilele noastre și cum ar trebuie ca acestea să fie făcute corect.

Ego Life, ediția a 56-a. Andrei Dunuță, despre diferența dintre școală și educație

Andrei Dunuță este speaker în vânzări și nu numai, numărul 1 în formare de oameni în vânzări. Raluca Moianu nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci este cunoscută de oameni încă de pe vremea când era prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă” la TVR.

În discuția cu Dana Săvuică și Raluca Moianu, Andrei Dunuță a vorbit despre ego și despre cum este acesta cel mai mare dușman al oamenilor de vânzări. Specialistul spune că, în general, foarte mulți oameni știu teoria, însă nu aplică nimic din ea.

„Egoul este cel mai mare dușman al oamenilor de vânzari. (…) În momentul în care ne oprim cu școala, se oprește educația. Așa se întâmplă în mediul ăsta în mediu antreprenorial, al oamenilor de vânzări. Multă lume confundă școala cu educația. Școala se termină în funcție de 12 clase, facultate, master, însă educația continuă. De multe ori când stau de vorbă cu oamenii din sălile de curs, de conferințe… ei zic: aaa, dar eu știu. Important e dacă știi, aplici și dacă faci bani cu treaba asta. Așa are sens ideea pentru tine. Dacă știi ceva, dar nu nu aplici, e ego. Și cumva astăzi cu Raluca o să împărtășim din pacea noastră mai degrabă, ca să alimentăm egoul omului de vânzari, în speranța că transmitem niște mesaje și cine are nevoie de ele să le cumpere”, spune Andrei Dunuță.

Cum ar trebui să se facă vânzările, de fapt. Sfaturi importante de la Andrei Dunuță

Andrei Dunuță, specialist în vânzări, vorbește la Ego Life despre greșelile pe care le fac oamenii care vor să vândă ceva. Potrivit lui, în prezent, foarte mulți oameni sunt antrenați doar să își atingă targetul.

„Oamenilor nu le place să vândă, dar iubesc să cumpere. (…) Oamenii iau decizii emoțional și le justifică rațional. Este o diferență între nevoie și dorință. Foarte mulți oameni de vânzări, din păcate, sunt antrenați din cauza targetului și vorbesc despre dorințele oamenilor. Știu toate tehnicile. Dacă eu vorbesc cu Raluca sau cu tine despre dorințele tale, eu pot să te stimulez mult mai mult să cumperi ce vreau eu. Atenție, nu neapărat ce tu ai nevoie!”, mai spune specialistul în vânzări.

Mult mai multe informații despre strategii de vânzări și sfaturi de la Andrei Dunuță și Raluca Moianu poți urmări luni, 10 aprilie, pe www.ego.ro, dar și canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *