Ego Life, ediția a 69-a. Dana Săvuică și psihologul Radu Leca discută picanterii despre relațiile de cuplu. Sfaturi cheie de la specialist

Sfaturi pentru cupluri de la psihologul Radu Leca
Ego Life, ediția a 69-a. Dana Săvuică și psihologul Radu Leca discută picanterii despre relațiile de cuplu. Sfaturi cheie de la specialist

Radu Leca, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați psihologi de la noi din țară, este invitatul Danei Săvuică, în ediția cu numărul 69 a emisiunii Ego Life. Cei doi abordează o serie de subiecte extrem de interesante, mai ales pentru persoanele aflate într-o relație. Cum să-ți îmbunătățești viața de cuplu și să depășești problemele legate de viața intimă? Vezi cu ce sfaturi a venit specialistul!

Radu Leca este invitat în emisiunea Ego Life, ediția a 69-a

Încă din cele mai vechi timpuri, contactul intim dintre parteneri a fost interpretat în diferite feluri. Psihologul Radu Leca spune, în cadrul ediției din această seară a emisiunii Ego Life, cum percep adolescenții acest lucru acum.

“S*xualitatea a fost umbrită în ultimii 12 ani de elementele comerciale care au apărut în majoritatea filmelor, a pieselor de teatru, stand-up comedy-iurilor, a scenariilor grobiene din media.

Și atunci adolescenții și preadolescenții au înțeles s*xualitatea ca o formă de manipulare și de abreviere emoțională. Ulterior, tinerii adolescenți, formați în ultimii 13 ani, au înmagazinat s*xul ca pe o datorie, obligație, nu ca pe o formă de manifestare fizică și emoțională”, spune cunoscutul psiholog, în emisiunea Ego Life, care se difuzează în această seară, de la ora 20.00.

Citește și Diferența de vârstă ideală pe care să o ai cu partenerul de cuplu. La ce concluzie surprinzătoare au ajuns cercetătorii!

Radu Leca si Dana Savuica
Radu Leca si Dana Savuica

Sfaturi importante pentru cupluri

În emisiunea Danei Săvuică, Radu Leca a venit și cu câteva sfaturi pentru cupluri. Iată care sunt zonele erogene pe care tinerii ar trebui să le cunoască, dar și cum ar debuta o seară minunată în opinia sa.

“Ca să ajungem la zone erogene, ar trebui să știm dacă suntem compatibili s*xual. Ca să înțelegem această compatibilitate, trebuie să ne gândim în felul următor: cine a ce miroase? Mirosurile corpului sunt cele care te țin într-o relație. Și atunci, s*xualitatea debutează cu banalul miros de transpirație, care ți se poate părea îngrozitor sau îngrozitor de excitant”, a spus specialistul.

În opinia celebrului psiholog, o seară minunată ar debuta așa: “Ar trebui să aibă trei elemente convenționale: ieșitul, plimbatul și discuțiile cu coeficient de inteligență mai mare de 108-110. Asta înseamnă că ar trebui să vorbim lucruri intime despre noi”.

Emisiunea Ego Life se difuzează miercurea de la ora 20:00, pe www.ego.ro, Facebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Citește și Numerologie: Cum îți alegi data nunții în funcție de numărul destinului. Ce zi să alegi pentru o căsnicie fericită!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *