Ego Life, ediția a 88-a. Dana Săvuică, Adina Halas și psihologul Oana Nicolau discută despre viața de cuplu și intimitate: ”Asta este mare problemă a bărbaților”

Urmărește emisiunea de la ora 20:00!

Scris de: Daoud Andra

13 Dec. 2023

Ego Life, ediția a 88-a. Dana Săvuică, Adina Halas și psihologul Oana Nicolau discută despre viața de cuplu și intimitate: ”Asta este mare problemă a bărbaților”

Emisiunea Ego Life a ajuns la ediția cu numărul 88. Miercuri, 13 decembrie, Dana Săvuică le are invitate în platou pe fosta asistentă TV, Adina Halas, și pe psihoterapeuta Oana Nicolau. Cele trei discută despre relații, despre dinamica vieții de cuplu, dar și despre diferența dintre iubire și îndrăgosteală.

Adina Halas vine la Ego Life

Ediția de miercuri, 13 decembrie, a emisiunii Ego Life este una dedicată vieții de cuplu și de familie. Dana Săvuică le are invitate în această ediție a emisiunii pe Adina Halas și pe psihoterapeuta Oana Nicolau. Cele trei discută despre cum se schimbă viața de cuplu, dar și intimitatea dintre parteneri, pe măsură ce trece timpul.

Citește și: Ego Life, ediția a 87-a. Dana Săvuică și Alina Sorescu, despre carieră, succes și viața de familie: „Nu regret absolut nimic”

Pornind de la un eveniment la care au participat împreună, Dana Săvuică, Adina Halas și Oana Nicolau aduc în emisiune discuția despre problemele care pot apărea în viața de cuplu, din punct de vedere al intimității. Dacă femeile sunt mult mai deschise să discute despre aceste situații, bărbații sunt mai reticenți.

”Cred că foarte mulți bărbați și-ar dori să acceseze astfel de tratamente și informații despre astfel de tratamente, însă nu îi lasă orgoliul, pentru că mai ales aici în Balcani, avem această moștenire, că bărbatul trebuie să fie așa, nu trebuie să plângă… Dar asta nu înseamnă că nu există foarte mulți bărbați care se informează. Și de regulă, din ce am observat, tot femeile sunt cele care își trimit bărbații către doctori, ca să își rezolve aceste probleme, dacă există.”, a spus Adina Halas.

Ego Life, ediția a 88-a. Dana Săvuică, Adina Halas și psihologul Oana Nicolau discută despre viața de cuplu și intimitate
Adina Halas, în platoul Ego Life

”Asta este marea problemă a bărbaților”

”S-ar putea ca el să nu se simtă confortabil, pentru că este lovit în orgoliu și bărbații au cumva… masculinitatea lor este reprezentată de capacitățile din așternut. Cam așa traduc bărbații puterea lor, a masculinității lor. Și atunci, chiar dacă partenera este o persoană care vrea să facă un bine și să aducă un bine cuplului lor sau lui, el totuși nu primește foarte bine această recomandare. Și atunci e nevoie de un pic de tact, un pic de diplomație din partea femeii. Și nu o discuție care să ducă direct acolo. Asta este marea problemă a bărbaților: faptul că nu sunt deschiși emoțional.”, a punctat și terapeuta Oana Nicolau.

Acestea, dar și alte subiecte interesante privind dinamica vieții de cuplu poți urmări în ediția de miercuri, 13 decembrie, a emisiunii Ego Life. Aceasta se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

O ediție susținută de Alma Duo prin Estetiq Solutions. 

„O ediție susținută de Alma Duo prin Estetiq Solutions”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *