Ego Life, ediţie specială de Paşte cu Andreea Marin. Dezvăluiri în premieră despre subiectele tabu din viaţa ei: divorţ, trădări, momente critice

Andreea Marin a povestit întâmplări inedite din viața ei în cadrul emisiunii Ego Life
Ego Life, ediţie specială de Paşte cu Andreea Marin. Dezvăluiri în premieră despre subiectele tabu din viaţa ei: divorţ, trădări, momente critice

Ego Life, ediţie specială de Paşte cu Andreea Marin. Luni, în a doua zi a celei mai mari sărbători a creștinătății, de la ora 21:00, Dana Săvuică o va avea invitată specială în emisiunea Ego Life pe „Zâna surprizelor”. Fosta prezentatoare, devenită între timp o antreprenoare de succes, va vorbi în premieră despre aspecte ce țin de viața ei profesională, dar și personală. Andreea Marin va face dezvăluiri despre relații, divorț și momentele critice prin care a trecut de-a lungul timpului.

Ego Life, ediţie specială de Paşte cu Andreea Marin: „Mă simt mai bine acum, la 47 de ani decât la 20 sau 30 de ani”

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate persoane publice din România. A fost întotdeauna un etalon de decență și profesionalism în cariera sa, ridicând totodată ștacheta în domeniul în care a activat timp de peste două decenii.

La cei 47 de ani ai săi, „Zâna surprizelor” spune ferm că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și mărturisește că nici la 20 sau 30 de ani nu s-a simțit atât de bine. Motivul? Îl aflăm chiar de la ea.

”Cred că fiecare dintre noi are o nevoie, iar nevoia mea a fost mereu aceea de a găsi un echilibru.

Pentru unii fericirea înseamnă momentele acelea de exuberanță, de vârf în viață, de realizări extraordinare. Nu mi-au lipsit. Însă pentru mine fericirea nu au fost acele moment. Fericirea este acum, când talerele balanței sunt în echilibru.

Pentru mine, fericirea înseamnă acest echilibru, această liniște interioară care îți vine tocmai din egalitatea celor două talere. Desigur că uneori munca merge mai sus în detrimentul vieții personale, sau invers. Uneori ai necazuri. Suntem cu toți oameni și cu toții trecem și prin greu. Nu există, cred eu, o viață liniară.” spune Andreea Marin în emisiunea Ego Life.

Andreea Marin a lansat recent o carte cu titlul „Nu există nu se poate”, titlu ce reprezintă motto-ul vieții sale. Spune că i l-a insuflat tată ei, iar la rândul său fosta prezentatoare TV încearcă să o determine și pe fiica sa să se ghideze în viață după acesată deviză. Cartea cuprinde autobiografia autoarei, dar și poveștile de viață a 41 de persoane care au impresionat-o foarte mult.

Andreea Marin
Andreea Marin

„Zâna surprizelor” dă cărțile pe față: „Au fost persoane care au profitat de mine”

Întotdeauna, Andreea Marin a fost adepta discreției în viața privată, pe care a știut cum să o țină departe de lumina reflectoarelor. Acum însă ne-a dezvăluit că în decursul anilor au existat persoane, fără a le nominaliza, care au dorit să profite de numele și statutul ei doar pentru a-și crește faima.

„Am știut să fac opusul (întrebată fiind dacă ar fi dorit să stea la brațul unui bărbat faimos și bogat – n.r.). De cele mai multe ori să se profite de mine, în loc să profit eu de pezența cuiva.

S-a întâmplat și asta la un moment dat. Nu doar pentru acest lucru, dar a contat mult.”

Întrebată de moderatoare cum a gestionat acele situații, Andreea Marin răspuns scurt: „Cu „la revedere!”. Totodată, fosta prezentatoare a mărturisit că a durat ani până să își de seama că anumite persoane din viața sa au încercat să profite de pe urma imaginii ei.

„Niște ani pentru că nu te prinzi ușor, pui suflet, eu sunt genul de om care pune suflet în ceea ce face și în orice relație. Nu stau să îmi pierd vremea cu cineva în care nu cred. Dar sunt și genul de om rațional: simt cu inima, dar gândesc și cu mintea. Și până la urmă văd lucrurile așa cum sunt ele.”, a mai spus Andreea Marin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *