Ei formează cel mai nou cuplu din showbiz. Au fost surprinși la o cină secretă, imaginile spun totul FOTO

Au avut parte de o întâlnire romantică, la Paris

Scris de: Daoud Andra

22 Jan. 2024

Presa internațională titrează despre un nou cuplu în showbiz. Celebrul fotomodel Irina Shayk a petrecut seara în oraș alături de un bărbat celebru, cu care ar forma un cuplu în prezent. Cei doi au fost surprinși de paparazzi într-unul dintre cele mai romantice orașe din lume, la doar o lună după ce modelul a participat la o petrecere alături de fostul sportiv Tom Brady.

Irina Shayk, cucerită de un pilot de Formula 1?

Fotomodelul internațional Irina Shayk și campionul de curse Lewis Hamilton au dat naștere la o mulțime de speculații, după ce au petrecut o seară romantică, în oraș. Cei doi au luat cina în Paris și, deși au făcut eforturi considerabile să treacă neobservați, nu au reușit.

Paparazzii au fost pe urmele lor și i-au surprins la plecarea de la restaurant. Ambii au încercat să fie discreți și chiar și-au acoperit fețele cu mâinile, la plecare, doar-doar vor trece neobservați. Hamilton și Irina Shayk au ales ținute lejere pentru seara petrecută în Paris și au plecat de la local cu aceeași mașină. Lucrurile sunt cu atât mai complicate, cu cât se pare că niciunul dintre ei nu a fost singur în ultima perioadă. Înainte de a fi surprins alături de model, presa a scris că Hamilton ar avea o legătură amoroasă cu nimeni alta decât cântăreața Shakira.

Citește și: Cuplu surpriză în showbiz. Diferența de vârstă este de 20 de ani, dar iubirea a învins. Imaginile spun totul

La rândul său, Irina Shayk a fost surprinsă în compania lui Tom Brady, în urmă cu puțin timp, la Miami. Fostul jucător de fotbal american a fost căsătorit cu fotomodelul Gisele Bundchen, dar au divorțat în 2022. Se pare că și-a păstrat pasiunea pentru modele, iar în urmă cu o lună, a participat alături de Irina Shayk la o petrecere în SUA.

Ei formează cel mai nou cuplu din showbiz. Au fost surprinși la o cină secretă, imaginile spun totul FOTO
Irina Shayk și Lewis Hamilton, surprinși când plecau de la restaurant

Fotomodelul are un copil cu Bradley Cooper

La 38 de ani, Irina Shayk este unul dintre cele mai apreciate modele din lume. De-a lungul timpului, rusoaica s-a afișat la brațul unora dintre cei mai doriți bărbați. Din 2010 până în 2015 a format un cuplu cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. Ulterior, a avut o relație cu actorul Bradley Cooper, alături de care are un copil.

Citește și: Secretul celor mai fericite cupluri. 6 expresii pe care să le folosești des, mențin armonia în relație

Cei doi s-au despărțit, însă continuă să se implice în creșterea fetiței lor. Irina și actorul de la Hollywood au devenit părinți în anul 2017, iar în 2019 au pus punct relației. Cei doi sunt surprinși adesea împreună, de dragul fetiței lor, iar în 2022 presa scria că ar fi decis să își mai dea o șansă și s-ar fi împăcat. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar modelul a vorbit recent despre cum colaborează ea și actorul pentru a-și crește fetița.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *