Elena Băsescu, excursie spirituală împreună cu copiii. Cum încearcă să îşi găsească liniştea după problemele pe care le-a avut tatăl său

Elena Băsescu, vacanță împreună cu copiii! Unde i-a dus pe cei trei copii
Elena Băsescu, excursie spirituală împreună cu copiii. Cum încearcă să îşi găsească liniştea după problemele pe care le-a avut tatăl său

Tensiunea din ultima vreme a determinat-o pe Elena Băsescu să îşi prelungească vacanța de 1 mai. Ea a plecat în vacanță cu cei trei copii ai săi în Suceava, acolo unde au descoperit tradițiile oamenilor din zonă și s-au bucurat de aerul curat și de liniște. De asemenea, cei patru au încercat și portul tradițional din zona respectivă și s-au și fotografiat pentru a păstra amintire aceste momente.

“Înapoi la origini”, a scris Elena Băsescu în dreptul unei fotografii postate pe rețelele de socializare.  Ulterior s-au fotografiat la Mănăstirea Putna, apoi la Mocănița Huțulca Moldovița.

În imagini se poate vedea cum Elena și cele două fete, Sofia-Anais și Anastasia, poartă năframe colorate, iar băiețelul, Traian, are pe cap un clop negru.

Elena Băsescu, excursie spirituală împreună cu copiii
Elena Băsescu, excursie spirituală împreună cu copiii

Elena Băsescu își crește singură cei trei copii

Elena Băsescu are doi copii, un băiat și o fată, cu Bogdan Ionescu și o fetiță cu Cătălin Tomată. Chiar dacă au decis să se separe, Elena menține o relație frumoasă cu foștii parteneri de viață.

“Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”, a spus ea în cadrul unei emisiuni TV despre faptul că are grijă singură de cei trei micuți.

Traian Băsescu, probleme în ultima perioadă

În luna martie, instanța supremă a decis că Trăian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică. Potrivit documentului RAAPPS, foștii președinți nu mai beneficiază de drepturile acordate persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român odată ce au avut calitatea de colaborator al Securității. Așadar, Traian Băsescu și soția sa au primit la dispoziție 60 de zile să se mute din vila de protocol din București.

Ulterior, fostul președinte s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost internat în spital. Potrivit informațiilor apărute atunci, după ce el a fost externat, fostul președinte și soția lui urmau să își cumpere un apartament tot într-o zonă de lux a Capitalei. Traian Băsescu a fost surprins în timp ce vedea un apartament într-un ansamblu rezidențial.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.