Elena Chiriac se pregătește pentru o carieră internațională: ”Am făcut actoria la Londra cu un motiv”. Vedeta și-a făcut debutul în piesele lui Shakespeare VIDEO EXCLUSIV

Elena Chiriac are planuri mari

Elena Chiriac a devenit cunoscută prin prisma participării sale la reality show-ul ”Ferma vedetelor”, iar mai apoi la ”Survivor România”, publicul știind despre ea că este multiplă campionă națională la taekwondo. Tânăra este însă mai mult decât atât, iar visul ei din ultimii ani este pe cale să se îndeplinească. După ce a absolvit facultatea de actorie din Anglia, Elena Chiriac mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că se pregătește pentru o carieră internațională, iar un prim pas a fost deja făcut.

Elena Chiriac vrea dă dea lovitura în actorie

După ce a făcut o figură bună în lungmetrajul ”Haita de acțiune”, Elena Chiriac a prins și o mai mare încredere în ea și abilitățile ei actoricești, astfel încât în clipa de față se prezintă la castinguri pentru filme internaționale.

”Să știi că mi-am extins un pic orizontul cu filme internaționale. Să vă fac un anunț nu pot, în schimb da, am castinguri internaționale de data asta. Am făcut actoria la Londra cum un motiv practic, ăsta a fost planul meu principal. Am luat-o ușor, ușor și mi-a făcut mare plăcere să joc în filmul ”Haita de acțiune”, dar vedem ce va urma. Sper să mai joc și în multe filme românești”, ne-a declarat tânăra, care, deși inițial nu își dorea neapărat să studieze Actoria la Londra, se bucură că a avut această oportunitate.

”E diferit pentru că este o mentalitate diferită. N-am plecat degeaba să studiez în afară. Ideea este că eu am vrut să plec, nici nu mai conta ce să fac, voiam doar să plec, și faptul că am avut șansa să studiez actoria la Londra a fost o mare binecuvântare. E diferită facultatea de actorie de acolo din ce am înțeles pentru că fiind Londra, fiind un oraș atât de mare și cosmopolit, e un pic mai multă diversitate, e un pic mai multă înțelegere poate, cunoști mai multe lucruri și ai șanse mai mari. Pe când UNATC-ul este o facultate foarte bună, dar se raportează la România”, ne-a mai spus ea.

”A trebuit să învăț engleza lui Shakespeare”

În momentul de față, tânăra actriță se arată mai mult atrasă de zona de film, însă, la bază, a studiat teatrul și debutul l-a făcut în spectacole de teatru în cadrul colegiului pe care l-a absolvit.

”La Londra se pune foarte mare accent pe teatru mai ales în momentul în care studiezi actoria pentru că este baza. Cred că eu că este mai ușor să treci de la teatru la film, decât de la film la teatru și nu știu exact cum se studiază actoria pentru film pentru că nu am încercat, eu am studiat la rândul meu teatru. E mai benefic, din punctul meu de vedere, pentru un actor să știe teatru că după e mai flexibil în ceea ce vrea să facă în actorie”, ne-a povestit tânăra.

Deși poate părea mai simplu pe scena teatrului, pentru ea a fost însă de două ori mai greu, iar asta pentru că nu vorbea fluent limba engleză, cu atât mai mult cu cât majoritatea spectacolelor erau după celebrele piese ale lui Willian Shakespeare.

„Am avut în cadrul colegiului în care am studiat. A fost fascinant. Am făcut câteva scene de teatru Shakespeare, care pentru mine au fost un chin la momentul respectiv. Vorbeam engleză bine, dar nu la perfecție și a trebuit să învăț engleza lui Shakespeare, adevărata engleză. Acum sunt mare fană și o înțeleg mai bine. Shakespeare nu cred că o să poată fi înțeles niciodată în totalitate, dar îmi place foarte mult teatru”, a mai povestit Elena Chiriac pentru EGO.ro, completând că la primele apariții a avut trac, însă se bucură că a experimentat și acele stări, căci în clipa de față emoțiile nu mai sunt la fel de intense.

”Am pățit. Înainte de spectacolele de teatru s-a întâmplat să-mi uit toate replicile cu câteva secunde înainte să intru, să transpir, să leșin, să nu mai pot să respir, adică a fost o experiență complet nouă pentru mine și m-am panicat din toate punctele de vedere. Nu cred că putea să existe mai multă panică decât să leșin. Dar a fost o experiență foarte interesantă pentru că eu credeam că sunt așa atotputernică, dar nu sunt și mi se mai dovedește”.

”Mâna mea arată a mână de măcelar”

Elena Chiriac speră ca în viitorul apropiat să fie acceptată în distribuția vreunul film sau unui serial, mai ales că se simte în elementul ei la
filmări. Trăiește atât de intens pe platourile de filmare și se implică 100% în scenele pe care le are de interpretat încât de la ultimul film  aplecat acasă cu o cicatrice de toată frumusețea.

Cine nu a văzut filmul ”Haita de acțiune” trebuie să știe că Elena Chiriac a avut o scenă de luptă cu Antonia, iar la filmări, din dorința de a fi scena cât mai reală, sportiva a ricoșat cu pumnul într-un dulap, reușind să se accidenteze destul de grav.

”Cicatricea va rămâne întotdeauna cu mine pentru că a fost o durere pe care nu o pot uita, dar din toamnă o voi scoate cu laser pentru că cicatricile nu se scot vara. Mi-a spus doamna doctor dermatolog. Așa că abia aștept să o scot pentru că mâinile sunt cartea de vizită a unui om și mâna mea arată a mână de măcelar la momentul actual, ceea ce cred că nu mă reprezintă în totalitate”, a mai povestit Elena Chiriac pentru EGO.ro despre semnul care i-a rămas după filmări.

 

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *