Elena Merișoreanu, despre relația cu Gheorghe Turda: „Aveam de gând să ne căsătorim”. De ce nu au ajuns în fața altarului

"Noi am vorbit, eram prieteni și aveam de gând să ne căsătorim"

Elena Merișoreanu a povestit detalii mai puțin știute din trecutul său și al lui Gheorghe Turda. Cei doi artiști au format un cuplu și au fost la un pas să se căsătorească. De ce nu s-au mai căsătorit și de ce consideră artista că nu s-ar fi potrivit deloc?

Elena Merișoreanu: “Când a venit la ansamblu era frumușel foc”

Elena Merișoreanu povestește că l-a cunoscut pe Gheorghe Turda atunci când acesta a mers în ansamblul din care și ea făcea parte. Mărturisește artista că era foarte curtat. Au fost mai întâi prieteni, apoi lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

„El este un coleg bun. Când a venit la ansamblu era frumușel foc și curtat de foarte multe fete. Am fost prieteni așa că noi eram colegi acolo, dar nu cred că dacă m-aș fi căsătorit cu el făceam casă. Doi ardeleni, două pietre tari, eu nu cred că făceau treabă”, a spus Elena Merișoreanu pentru wowbiz.ro.

Elena Merișoreanu, despre relația cu Gheorghe Turda. De ce nu s-au mai căsătorit

Elena Merișoreanu povestește că au fost la un pas de căsătorie, însă Gheorghe Turda a trebuit să plece din țară. În tot acest timp, Elena Merișoreanu știindu-l deja pe actualul ei soț, a preferat să facă pasul cel mare alături de el. Astfel, când Gheorghe Turda s-a întors ea era deja căsătorită.

„Nu s-a întâmplat nimic. Noi am vorbit, eram prieteni și aveam de gând să ne căsătorim, dar el a fost plecat din țară, eu pe soțul meu actual îl cunoscusem mai demult și când s-a întors Gheorghe Turda eu deja mă căsătorisem. Între timp el a fost și coleg cu soțul meu, noi am rămas prieteni, ne-am întâlnit la petreceri, la evenimente de familie. Am rămas prieteni din tinerețe”, a mărturisit Elena Merișoreanu.

Ulterior Gheorghe Turda s-a căsătorit și el cu o colegă pe care Elena Merișoreanu o cunoștea și avea numai cuvinte de laudă la adresa ei. Din păcate însă, soția lui Gheorghe Turda s-a stins din viață.

Cum l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul său

Elena Merișoreanu a povestit că atunci când l-a întâlnit pe actualul ei soț a crezut că lucrurile vor merge, însă când a plecat în primul turneu au rupt legătură. Familia ei a făcut totuși ca atunci când s-a întors să îl întâlnească din nou pe bărbat și imediat și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și s-au căsătorit.

“Ne-am cunoscut, am corespondat, dar eu între timp am plecat prin turneu, am venit după vreo două luni, el a venit în concediu în București. M-a dus la părinții lui și gata, s-a întrerupt când am plecat iar în turneu. Mi-a mai scris scrisori și la un moment dat era ziua tatălui meu și soră-mea m-a convins să vin. M-am dus la biserică și pe seară, cine era invitat la noi la masă… acest milițian. Era un bărbat subțirel, frumușel. Mama îmi spune că e bărbat de viitor.(…) Am făcut programare și ne-am făcut căsătoria pe 4 noiembrie și pe 5 era ziua mea”, a mărturisit celebra artistă.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *