Elena Merișoreanu împlinește 75 de ani. Secretul artistei pentru a-și ascunde vârsta: „De când mă știu, cu o singură cremă m-am dat” VIDEO EXCLUSIV

Medicii i-au interzis să mai poarte tocuri

Elena Merișoreanu se pregătește pentru un alt eveniment important din viața ei, împlinind pe data de 5 noiembrie frumoasa vârstă de 75 de ani. Solista de muzică populară ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce planuri are. De asemenea, ne-a vorbit și despre o eventuală retragere, oferind, în același timp, detalii despre operația pe care trebuie să o facă la picior, medicii venind cu anumite restricții.

Elena Merișoreanu: „Eu nu am să spun când mă retrag”

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară. Artista, aflată la deschiderea unei clinici de chirurgie estetică, ne-a dezvăluit că apropiații i-au zis să nu își facă planuri de ziua ei, căci îi pregătesc o surpriză. Atunci când vine vorba despre o retragere, vedeta ne-a explicat că nu o să spună când o să vină timpul să nu mai urce pe scenă, dar, în momentul de față, nu își mai dorește să facă vreun duet.

Ego.ro: Nu vă arătați deloc vârsta! Arătați foarte bine!

Elena Merișoreanu: Pentru ce sunt clinicile făcute? Să vină oamenii să dea bună ziua? Venim și noi! Dacă veniți voi, ăstea tinere, eu de ce nu aș veni?

„De când mă știu, cu o singură cremă mi-am dat”

Care sunt tratamentele la care recurgeți?

Elena Merișoreanu: Eu, de când mă știu, cu o singură cremă mi-am dat. Am 75 de ani peste câteva zile și vreau să spun că apelez la clinicile ăstea, dar nu la operație. Nici nu m-aș opera. Un acid hialuronic, pe aici, pe colo, atât. Cearcănele nu se pot face decât prin operație, ori eu am spus că de operat nu m-aș opera. Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne ține în viață, că ne putem întâlni și că există clinicile acestea, care ne fac să arătăm mai tinere.

Ce spune de operația la picior

Totuși, ziceați că trebuie să recurgeți acum la o operație la picior.

Elena Merișoreanu: O să mă operez, mai am câteva evenimente, mai renunț și eu la ele, nu mă duc chiar la toate. Am mai filmat pentru sărbători și acum trebuie să mă duc neapărat. Îmi dau seama că pe zi ce trece e mai rău și nu știu de ce trebuie, neapărat, să sufăr la durere când există clinici atât de bune. Tratamentele nu au dat rezultate.

Ce i-au interzis medicii

Ce v-au interzis medicii?

Elena Merișoreanu: Să nu mai urc pe scări, să nu mai port tocuri. Asta este. Sunt niște restricții, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot să merg și pot să mă mișc, asta este important. Dar mă operez cât de curând.

Ce faceți de ziua dumneavoastră? Ce pregătiți?

Elena Merișoreanu: Iubita mea, nu știu ce pregătesc ai mei. De data aceasta, chiar că îmi fac surpriză. Nu știu. Mi-au zis să nu îmi fac program sâmbătă. Dar nu știu ce îmi pregătesc și nici nu îi mai întreb. Dacă este surpriză, să fie surpriză.

Nu se mai gândește la vreun duet

Noi vă iubim muzica. Totuși, vă gândiți să faceți o colaborare cu un tânăr?

Elena Merișoreanu: Sunt atâția tineri cu posibilități vocale extraordinare. Vin cu chipuri frumoase, cu costume frumoase. Folclorul rămâne pe mâini bune. Eu am făcut duet cu regretarul Ion Dolănescu, am piese cu Adriana Antoni, mă opresc aici. Îi ajut pe cei tineri și îmi sunt dragi. Chiar le dau și din cântece, dar duete nu mai vreau să fac.

Nu vă lăsăm să vă retrageți!

Elena Merișoreanu: Eu nu am să spun când mă retrag. Decât dispar așa, încet, încet.

 

Video: Daniel Bălan

9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.