Elena Udrea a făcut, în sfârșit, dezvăluirea. Ce înseamnă gestul cu degetul dus la nas, cui îi era adresat semnul

De unde a preluat fostul ministru acest gest

Scris de: Daoud Andra

21 Feb. 2023

Elena Udrea a făcut, în sfârșit, dezvăluirea. Ce înseamnă gestul cu degetul dus la nas, cui îi era adresat semnul

Elena Udrea a oferit un interviu din spatele gratiilor, în care a făcut câteva dezvăluiri în premieră. La câteva luni de când a fost încarcerată, fostul ministru al Turismului a oferit un interviu care s-a difuzat la o televiziune de știri din România. Udrea a explicat, printre altele, ce înseamnă gestul cu degetul dus la nas, pe care îl făcea frecvent în urmă cu câțiva ani.

Elena Udrea a dezvăluit ce înseamnă gestul cu degetul dus la nas

Elena Udrea se află încarcerată la penitenciarul pentru femei de la Târgșor, de aproximativ jumătate de an. Fosta politiciană are de ispășit o pedeapsă de 6 ani de închisoare, după ce a fost condamnată în dosarul Gala Bute. La câteva luni de când a ajuns în spatele gratiilor, Udrea a oferit un interviu pentru televiziunea Realitatea Plus.

Citește și: Elena Udrea a recunoscut tot. Ce relație a avut, de fapt, cu Traian Băsescu: „Cel mai important om din viața mea”

Fostul ministru a făcut dezvăluiri despre personaje importante de pe scena politică, dar a vorbit și despre unul dintre cele mai controversate gesturi ale ei. În urmă cu câțiva ani, aproape fiecare apariție publică a fostului ministru al Turismului era însoțită de un anumit gest. Udrea își ducea degetul la nas, iar acest obicei a stârnit multe controverse la vremea respectivă. Semnul a fost interpretat în fel și chip, iar acum Elena Udrea a explicat ce înseamnă, de fapt, și de unde a pornit totul.

„În mod real gestul l-am aflat de la fostul meu prieten de la momentul acela și care reprezenta gestul pe care îl făcea Celine Dion cu soțul ei, însemna că eu sunt în siguranță în prezența lui. A fost și un semnal prin care le-am spus celor care au vrut să mă trimită la pușcărie, un gest de atenționare. Este un fel de ‘știu totul despre voi’. Ce am și făcut mai departe, i-am denunțat, am vorbit despre ei.”, a spus Elena Udrea, în interviul de la Realitatea Plus.

Citește și: Câți bani a dat Elena Udrea pe cel mai scump obiect din garderobă. Denise Rifai a crezut că nu aude bine

Elena Udrea a dezvăluit, în sfârșit, semnificația gestului
Elena Udrea a făcut de multe ori acest gest în public

Elena Udrea, despre condițiile din penitenciar

De când se află după gratii, fosta politiciană s-a plâns de multe ori că nu poate petrece timp cu fetița ei, atunci când aceasta vine în vizită. Elena Udrea a transmis în trecut că nu i se pare normal ca mamele din pușcărie să fie despărțite de un geam de copiii lor, atunci când aceștia vin să le viziteze. În urma mesajelor repetate, s-a sesizat și Avocatul Poporului, care a cerut conducerii penitenciarelor să schimbe unele reguli.

Elena Udrea a vorbit și în interviul acordat recent despre faptul că nu i se pare normal ca femeile care sunt închise pentru infracțiuni economice, de exemplu, să stea în același loc cu unele care au comis crime.

Citește și: Femeia celebră cu care a fost văzut Adrian Alexandrov, în timp ce Elena Udrea este la închisoare. Cum au fost surprinși cei doi

„Din păcate, e un penitenciar de femei. De ce trebuie să stea mamele la pușcărie, dacă nu sunt violente? Aici este și criminala de la metrou. Aici sunt persoane care au pedepse de 11 ani pentru infracțiuni economice. Cele cu furturi, crime au 3-5 ani. Pentru ce trebuie o mamă să stea la pușcărie? De ce nu execută că în Europa, cu brățară, să poți să te ocupi?

De la o săptămână la alta copilul meu e altul. Acest sistem care încearcă să controleze România din afară a distrus tot ce înseamnă mediu de afaceri. Actualul șef al ANP a dat un ordin prin care nu dă posibilitatea mamelor să meargă acasă acele 25-30 de zile prevăzute prin lege.”, a mai declarat Elena Udrea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
8 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *